Повезане вести

Јокић открио због чега је стално плакао у детињству: Нису у питају браћа, а једно је сигурно – не воли да губи!

Јокић открио због чега је стално плакао у детињству: Нису у питају браћа, а једно је сигурно – не воли да губи!

Хот спорт 21.12.2021
Данас је најбољи на свету. Српски репрезентативац и кошаркаш Денвер Нагетса Никола Јокић, је у интервјуу са Мајом Маћешић говорио о свом детињству, ако и појединим детаљима који нису уско везани за кошарку. Најбољи центар у… »
Плакао сам јер сам био мали и гојазан: Никола Јокић каквог никад нисте упознали - не желим да будем најбољи!

Плакао сам јер сам био мали и гојазан: Никола Јокић каквог никад нисте упознали - не желим да будем најбољи!

Мондо 21.12.2021
Српски кошаркаш је открио неке нове детаље о себи као личности. Српски кошаркаш је открио неке нове детаље о себи као личности. Никола Јокић је прошле сезоне урадио нешто што ниједан Србин пре њега није - постао је најбољи… »
Јокић: Плакао сам стално – што сам мали, гојазнији…

Јокић: Плакао сам стално – што сам мали, гојазнији…

Вести онлине 21.12.2021
Кошаркаш Денвер Нагетса Никола Јокић говорио је о стварима које се не тичу нужно спорта, али веома битним за увид у психолошки профил професионалца. Он је у интервјуу за Мају Маћешић објаснио како је то када си најбољи како на… »
„Плакао сам стално што сам мали и гојазан" Никола Јокић из другог угла: Не желим да будем најбољи!

„Плакао сам стално што сам мали и гојазан" Никола Јокић из другог угла: Не желим да будем најбољи!

Спортал блиц 21.12.2021
Кошаркашки квалитети опште су познати, али мало људи зна каква је он заправо личност. Управо то је покушала да нам приближи Маја Маћешић, која је са Јокићем обавила разговор у оквиру свог блога. Звезда је у овом разговору… »

Вести дана »