Povezane vesti
Prezentovan predlog idejnog rešenja Balaševićevog muzeja
Moj Novi Sad 21.12.2021
U prostorijama OPENS-a danas je prezentovano idejno rešenje budućeg muzeja posvećenog Đorđu Balaševiću. Prema sadašnjem planu muzej će se graditi u Univerzitetskom parku, a imaće galerijski prostor, multimedijalnu salu i druge prostorije. Prezentaciji… »
Vučević: Đole, projekat tvoje zadužbine je divan, zauvek će svedočiti kakav si čovek bio, biće dostojno tvoje veličine!…
Kurir 21.12.2021
Neki Đoletov stih bi verovatno bolje od mene uspeo da oslika buru emocija koju sam osetio danas u toku prezentacije idejnog rešenja muzeja posvećenog velikom i neponovljivom Đorđu Balaševiću. Sve je ovog popodneva bilo tu, u sali OC "Opens"- Olivera sa… »
Vesti dana »
(VIDEO) Studenti dočekani u Ubu uz baklje: "Ljudi koji organizuju kontraskup da se ugledaju na nas"
N1 Info pre 4 minutajoš 7 povezanih
TOK vodi istagu protiv četiri osobe zbog veće količine droge, oružja i eksplozivnih naprava
N1 Info pre 4 satijoš 38 povezanih
"Ovo što se desilo nije nigde u svetu, to je ekstremni slučaj": Poznati beogradski doktor o smrti devojčice iz Čačka
Mondo pre 29 minutajoš 64 povezane
Advokatska komora Srbije prekida rad na 3 dana zbog “Mrdićevih zakona”
Luftika pre 8 satijoš 15 povezanih
Mlekari na Ibarskoj do daljeg, blokade i u Vitanovcu i Bogatiću: "Doveli su srpskog seljaka i sela do propasti"
N1 Info pre 2 satajoš 46 povezanih