Povezane vesti
Predstavljeno idejno rešenje za muzej posvećen Đorđu Balaševiću
NoviSad.com 22.12.2021
Novi Sad – Idejno rečenje muzeja posvećenog novosadskom kantautoru Đorđu Balaševiću prezentovano je juče u sali Omladinskog centra „Opens“. Predstavljanju muzeja koji će se nalaziti u Univerzitetskom parku prisustvovala je porodica… »
Porodica odobrila projekat Novi Sad dobija muzej Đorđa Balaševića, ovako će izgledati i evo gde će biti izgrađen!
Alo 22.12.2021
Nedavno preminuli novosadski kantautor Đorđe Balašević dobiće svoj muzej koji će se nalaziti u Univerzitetskom parku u Novom Sadu. Idejno rešenje kako će izgledati Muzej Đorđa Balaševića predstavljeno je u sali Omladinskog centra “Opens” u… »
Predstavljeno idejno rešenje za muzej posvećen Đorđu Balaševiću
Blic 22.12.2021
Neki Đoletov stih bi verovatno bolje od mene uspeo da oslika buru emocija koju sam osetio danas u toku prezentacije idejnog rešenja muzeja posvećenog velikom i neponovljivom Đorđu Balaševiću, rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na… »
Počast panonskom mornaru: Pogledajte kako će izgledati muzej posvećen Balaševiću (foto)
Blic 21.12.2021
U sali Omladinskog centra "Opens" danas je prezentovano kako će izgledati Muzej posvećen novosadskom kantautoru Đorđu Balaševiću. Predstavljanju idejnog rešenja muzeja koji će se nalaziti u Univerzitetskom parku prisustvovala je porodica… »
Vesti dana »
Partizan se vratio iz mrtvih protiv Olimpijakosa, crno-beli vezali i drugu pobedu nad crveno-belima
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Skandal u kosovskoj policiji: Suspendovani policajci nisu reagovali na uništavanje murala junacima sa Košara
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Trener Olimpijakosa napadnut posle utakmice: Jedan navijač me je gurnuo (VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 2 povezane