Povezane vesti
"Stezao mu je vrat, pa gurnuo glavu o klupu": Skandal u Novoj Varoši: Nakon optužbi oca da je nastavnik istorije maltretirao…
Blic 22.12.2021
Nakon što je nastavnik istorije jedne osnovne škole nadomak Nove Varoši (ime poznato redakciji) fizički napao učenika sedmog razreda nasred časa zbog domaćeg zadatka, oglasilo se i Ministarstvo prosvete koje je ovaj slučaj osudilo. Naime, ceo slučaj… »
Od straha nisam mogao da zaspim, a kad zaspim, skakao sam u snu: Dečak kojeg je nastavnik davio doživeo traume
Kurir 22.12.2021
Nastavnik me obema rukama uhvatio za vrat i stegao jako. Pustio me je i ponovo me jednom rukom uhvatio za vrat i gurnuo prema klupi, ispričao je učenik škole nadomak Nove Varoši. Nastavnik istorije jedne osnovne škole nadomak Nove Varoši (ime poznato… »
Vesti dana »

Slobodni i pobunjeni univerziteti i Akademski plenum zahtevaju smenu ministra prosvete i ostavku rektorke DUNP-a
Moj Novi Sad pre 19 minutajoš 81 povezana

Vučić: Uhapšene četiri osobe zbog sukoba u Novom Pazaru
Serbian News Media pre 29 minutajoš 35 povezanih

Trener Linkolna: "Zvezdi želim Ligu šampiona, zaslužuju to! Pokazali su nam veliko poštovanje"
Sportske.net pre 19 minutajoš 45 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 50 povezanih

Vasiljević o događanjima u Novom Pazaru: "Svako ko pokuša da napadne policajca biće sankcionisan"
Telegraf pre 5 satijoš 48 povezanih