Povezane vesti
"Stezao mu je vrat, pa gurnuo glavu o klupu": Skandal u Novoj Varoši: Nakon optužbi oca da je nastavnik istorije maltretirao…
Blic 22.12.2021
Nakon što je nastavnik istorije jedne osnovne škole nadomak Nove Varoši (ime poznato redakciji) fizički napao učenika sedmog razreda nasred časa zbog domaćeg zadatka, oglasilo se i Ministarstvo prosvete koje je ovaj slučaj osudilo. Naime, ceo slučaj… »
Od straha nisam mogao da zaspim, a kad zaspim, skakao sam u snu: Dečak kojeg je nastavnik davio doživeo traume
Kurir 22.12.2021
Nastavnik me obema rukama uhvatio za vrat i stegao jako. Pustio me je i ponovo me jednom rukom uhvatio za vrat i gurnuo prema klupi, ispričao je učenik škole nadomak Nove Varoši. Nastavnik istorije jedne osnovne škole nadomak Nove Varoši (ime poznato… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 4 satijoš 57 povezanih
U Srbiji od groznice Zapadnog Nila obolelo 11 ljudi, pet više nego prethodne sedmice
Radio 021 pre 3 satajoš 34 povezane
Šef delegacije EU u Srbiji: Bićemo tu i kada bude trebalo da se Deliblatska peščara obnovi
Nova pre 2 satajoš 25 povezanih
Fiskalni savet upozorava: Država deli skoro 100 milijardi građanima, a to bi moglo dodatno da podstakne inflaciju
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 39 povezanih
Skandalozna odluka RIK: Direktnom pogodbom daju 700 miliona za paravane, dokument potvrđuje da se spremaju za izbore u oktobru
Nova pre 37 minutajoš 22 povezane