Повезане вести

"Дај ми тату да направимо боље дете него што си ти": Брутална свађа учесница у стану - све се тресло од псовки!

"Дај ми тату да направимо боље дете него што си ти": Брутална свађа учесница у стану - све се тресло од псовки!

Мондо 22.12.2021
Ивана сад заратила са Зораном! Ивана сад заратила са Зораном! Ивана Вранић нашла се у центру коментарисања на самом почетку ријалитија Бар, те о њој увелико причају сви! Након што је успела већ првог дана да се посвађа са… »
Детаљи прве вреле акције у бару! Ивана за МОНДО без длаке на језику - Завршио је за 3 секунде, нема чиме да се похвали!

Детаљи прве вреле акције у бару! Ивана за МОНДО без длаке на језику - Завршио је за 3 секунде, нема чиме да се похвали!

Мондо 22.12.2021
Ријалити Бар је тек почео, а Ивана Вранић одмах се нашла у центру пажње! Ријалити Бар је тек почео, а Ивана Вранић одмах се нашла у центру пажње! Ивана Вранић нашла се у центру коментарисања на самом почетку ријалитија Бар, те… »
Видимо се у влајковићевој 8! Отвара се Бар, такмичари спремни да вас угосте! Дођите и доживите непоновљиво искуство

Видимо се у влајковићевој 8! Отвара се Бар, такмичари спремни да вас угосте! Дођите и доживите непоновљиво искуство

Мондо 22.12.2021
Бар се отвара и почиње да прима госте. Такмичари спремни да вас угосте, послуже најбоља пића али и приреде забаву за памћење. Бар се отвара и почиње да прима госте. Такмичари спремни да вас угосте, послуже најбоља пића али и… »
"Видео ми је груди, завршио је за три секунде": Испливала врела акција учесника Бара (видео)

"Видео ми је груди, завршио је за три секунде": Испливала врела акција учесника Бара (видео)

Мондо 22.12.2021
Ријалити Бар је тек отворио своја врата, а хаос је већ почео. Ријалити Бар је тек отворио своја врата, а хаос је већ почео. Ријалити "Бар" о ком Србија данима бруји коначно је премијерно приказан на Курир телевизији, а… »

Вести дана »