Povezane vesti

"Daj mi tatu da napravimo bolje dete nego što si ti": Brutalna svađa učesnica u stanu - sve se treslo od psovki!

"Daj mi tatu da napravimo bolje dete nego što si ti": Brutalna svađa učesnica u stanu - sve se treslo od psovki!

Mondo 22.12.2021
Ivana sad zaratila sa Zoranom! Ivana sad zaratila sa Zoranom! Ivana Vranić našla se u centru komentarisanja na samom početku rijalitija Bar, te o njoj uveliko pričaju svi! Nakon što je uspela već prvog dana da se posvađa sa nekoliko devojaka, priznala je… »
Detalji prve vrele akcije u baru! Ivana za MONDO bez dlake na jeziku - Završio je za 3 sekunde, nema čime da se pohvali!

Detalji prve vrele akcije u baru! Ivana za MONDO bez dlake na jeziku - Završio je za 3 sekunde, nema čime da se pohvali!

Mondo 22.12.2021
Rijaliti Bar je tek počeo, a Ivana Vranić odmah se našla u centru pažnje! Rijaliti Bar je tek počeo, a Ivana Vranić odmah se našla u centru pažnje! Ivana Vranić našla se u centru komentarisanja na samom početku rijalitija Bar, te o njoj uveliko pričaju… »
Vidimo se u vlajkovićevoj 8! Otvara se Bar, takmičari spremni da vas ugoste! Dođite i doživite neponovljivo iskustvo

Vidimo se u vlajkovićevoj 8! Otvara se Bar, takmičari spremni da vas ugoste! Dođite i doživite neponovljivo iskustvo

Mondo 22.12.2021
Bar se otvara i počinje da prima goste. Takmičari spremni da vas ugoste, posluže najbolja pića ali i prirede zabavu za pamćenje. Bar se otvara i počinje da prima goste. Takmičari spremni da vas ugoste, posluže najbolja pića ali i prirede zabavu za… »
"Video mi je grudi, završio je za tri sekunde": Isplivala vrela akcija učesnika Bara (video)

"Video mi je grudi, završio je za tri sekunde": Isplivala vrela akcija učesnika Bara (video)

Mondo 22.12.2021
Rijaliti Bar je tek otvorio svoja vrata, a haos je već počeo. Rijaliti Bar je tek otvorio svoja vrata, a haos je već počeo. Rijaliti "Bar" o kom Srbija danima bruji konačno je premijerno prikazan na Kurir televiziji, a intrigantni odnosi nekih učesnika… »

Vesti dana »

Nove cene goriva - nešto niže do sledećeg petka

Nove cene goriva - nešto niže do sledećeg petka

N1 Info pre 59 minutajoš 24 povezane
Naredni dani u Novom Sadu hladni, moguć mraz

Naredni dani u Novom Sadu hladni, moguć mraz

Radio 021 pre 59 minutajoš 21 povezana
Slađan Trajković osuđen na deset godina zatvora

Slađan Trajković osuđen na deset godina zatvora

N1 Info pre 24 minutajoš 16 povezanih