Повезане вести

Бекер: Ђоковић је број један, испред Надала и Федерера је

Бекер: Ђоковић је број један, испред Надала и Федерера је

Вести онлине 22.12.2021
Легендарни Борис Бекер истиче да рекорди по времену проведеном на првом месту АТП листе дају предност Новаку Ђоковићу у односу на Рафаела Надала и Роџера Федерера у дебати ко је најбољи тенисер свих времена. Србин, Шпанац и… »
Бекер: Ђоковић је број један, испед Надала и Федерера је

Бекер: Ђоковић је број један, испед Надала и Федерера је

Н1 Инфо 22.12.2021
Легендарни Борис Бекер истиче да рекорди по времену проведеном на првом месту АТП листе дају предност Новаку Ђоковићу у односу на Рафаела Надала и Роџера Федерера у дебати ко је најбољи тенисер свих времена. Србин, Шпанац и… »
„Да сада Рафа, Новак и Роџер заврше каријеру – Ђоковић је број 1“

„Да сада Рафа, Новак и Роџер заврше каријеру – Ђоковић је број 1“

Нова 22.12.2021
Борис Бекер, легендарни тенисер и бивши тренер Новака Ђоковића, сматра да и да се у овом тренутку Србин налази испред Рафаела Надала и Роџера Федерера. Шестоструки гренд слем шампион сматра да је Новак већ сада најбољи… »
Ја сам највећи фан Федерера, али то је немогуће: Бориса Бекера питали да ли је Новак највећи - "Бројеви не лажу"

Ја сам највећи фан Федерера, али то је немогуће: Бориса Бекера питали да ли је Новак највећи - "Бројеви не лажу"

Мондо 22.12.2021
Дилема која траје већ годинама, а толико је јасна. Дилема која траје већ годинама, а толико је јасна. Дебата о највећем тенисеру свих времена вероватно никада неће бити решена, пошто ће се тешко навијачи договорити ко је најбољи… »

Вести дана »