Povezane vesti
Jedni kažu da je apsolutni car, drugi da nije normalan: Čuveni vozač formule 1 hteo da se našali sa pašenogom, pa završio…
Hot sport 22.12.2021
Neslana šala ga mnogo koštala. Nekadašnji vozač formule 1 Žan Elezi završio je u policijskoj stanici u Avinjonu zbog toga što je pokušao da se našali sa svojim pašenogom. Legendarni Fracuz je ispred prozora svog pašenoga postavio snažnu… »
Uhapšen bivši vozač Formule 1! "Priveden je zbog oštećenja imovine eksplozivnom napravom"
Sportal blic 22.12.2021
Nekadašnja zvezda Formule 1, francuski vozač , završio je u pritvoru zbog neumesne šale koju je izveo. Naime, bivši vozač je na prozor svog pašenoga postavio snažnu petardu koja je tokom eksplozije oštetila prozor i uplašila stanovnike u… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Protest ispred DIF-a u Novom Sadu: Širom Srbije večeras okupljanja zbog policijske brutalnosti, poništen stari konkurs za izbor članova REM-a
Nova pre 9 minutajoš 45 povezanih

Ispred DIF-a mirno, policija se povukla, grupa studenata i dalje blokira zgradu
RTV pre 33 minutajoš 74 povezane

Vlast najavila da će glasati za novi konkurs za izbor članova REM-a: Počela sednica Odbora za kulturu i informisanje
Nedeljnik pre 1 satjoš 18 povezanih

"Izbore možda i ja raspišem, ko zna" Vučić o zahtevima blokadera: Siguran sam da od mene neće ništa tražiti, kako da pljunu sebi u lice posle šest meseci
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih

Sud u Prištini izdao nalog za hapšenje Radoičića, sumnjiče ga za ratne zločine
BBC News pre 39 minutajoš 18 povezanih