Povezane vesti
Amar Gile pobesneo zbog zadrugarke: Nataša Radan nikada nije bila i nikad neće biti moja devojka!
Kurir 22.12.2021
Amar Gile prisustvovao je snimanju Grandovog novogodišnjeg veselja i bio je dobro raspoložen sve dok ga nismo pitala za aferu sa starletom Natašom Radan. - Novu Godinu planiram da dočekam sa svojom novom devojkom. Ne, ne radi se o Nataši Radan, ona… »
Mladenovićeva podelila intimu: Neće nositi crveni veš za Novu godinu, a sa svima je podelila razlog! Progovorila o vezama
Kurir 22.12.2021
Aleksandra Mladenović otkrila je detalje svog privatnog života, pa i da li je sada u vezi. Pevačica je naglasila da dečka nema, kao i da sve može sama. "Šta će mi dečko? Sve mogu sama, za gimnastiku postoji teretana. Slobodna sam i tako planiram… »
Vesti dana »
Vidno utučen, sa rukom u zavojima, Srđan Đoković stigao na komemoraciju prijatelju
Story pre 28 minutajoš 73 povezane
Teretni avion DHL-a pao nedaleko od aerodroma u Litvaniji i udario u kuću
Glas Amerike pre 1 satjoš 26 povezanih
Nezavisni kandidat Kalin Đorđesku najverovatnije novi predsednik Rumunije
RTV pre 2 satajoš 19 povezanih
Ilija Kostić ispričao šta se dogodilo ispred suda i u stanici, Udruženje policajaca zahteva hitnu reakciju ministra Dačića
Moj Novi Sad pre 16 minutajoš 18 povezanih
Završnica suđenja za masakr u Duboni i Malom Orašju: Tužilaštvo traži maksimalnu kaznu za Uroša Blažića
Euronews pre 11 minutajoš 18 povezanih