Povezane vesti
Amar Gile pobesneo zbog zadrugarke: Nataša Radan nikada nije bila i nikad neće biti moja devojka!
Kurir 22.12.2021
Amar Gile prisustvovao je snimanju Grandovog novogodišnjeg veselja i bio je dobro raspoložen sve dok ga nismo pitala za aferu sa starletom Natašom Radan. - Novu Godinu planiram da dočekam sa svojom novom devojkom. Ne, ne radi se o Nataši Radan, ona nije… »
Mladenovićeva podelila intimu: Neće nositi crveni veš za Novu godinu, a sa svima je podelila razlog! Progovorila o vezama
Kurir 22.12.2021
Aleksandra Mladenović otkrila je detalje svog privatnog života, pa i da li je sada u vezi. Pevačica je naglasila da dečka nema, kao i da sve može sama. "Šta će mi dečko? Sve mogu sama, za gimnastiku postoji teretana. Slobodna sam i tako planiram da budem… »
Vesti dana »
Vreme danas: Pre podne sunčano, predveče kiša, najviše temperature od 12 do 17 stepeni
Nedeljnik pre 15 minutajoš 12 povezanih
Ovo je poslednji intervju Tatjane Ječmenice: Pričala je o porodici, suprugu i sinu
Mondo pre 10 minutajoš 42 povezane
Pravoslavni vernici danas obeležavaju velike zimske zadušnice. Da li znate šta se radi danas? Velike zimske zadušnice Narodni običaji
Volim Zrenjanin pre 30 minutajoš 6 povezanih
Kijevska oblast i Odesa pod napadom; Dmitrijev: Evropski lideri se plaše interakcije Rusije i SAD
RTS pre 36 minutajoš 7 povezanih