Povezane vesti
Jutjuberka o problemima posle porođaja: Oduzela mi se cela leva strana
Nova 22.12.2021
Ena Čubrilo, poznatija kao Ena Luna jedna je od najpopularnijih influenserki na našim prostorima sa svojim pratiocima na Jutjubu podelila je iskustvo sa porođaja. Naime, Ena se u septembru porodila, a kako je ispričala u svom videu, drugi porođaj bio… »
Leva strana mi se oduzela, mislila sam da je moždani udar: Srpska blogerka otkrila sa čim se suočila posle porođaja!
Mondo 22.12.2021
Blogerka i Instagram influenserka Ena Luna, pre tri meseca se drugi put porodila, a sada je otkrila sve o problemima sa kojima se suočila. Blogerka i Instagram influenserka Ena Luna, pre tri meseca se drugi put porodila, a sada je otkrila sve o… »
Vesti dana »
KO JE NASLEDNIK MIODRAGA KOSTIĆA? Sin Aleksandar stupa na čelo imperije posle smrti oca, prošao put od fizikalca do potpredsednika firme
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih
Posle teških uvreda, ruka ruci, nismo vuci, marku se smeši moćna funkcija? Ovako su Tramp i Rubio govorili jedan o drugom, a sada kao da se ništa nije desilo
Kurir pre 41 minutajoš 32 povezane
Otkriveno zbog čega je ruski kuvar bio u Beogradu: Poznat i uzrok smrti u iznajmljenom stanu
Mondo pre 41 minutajoš 26 povezanih
Tabaković: Zakon o ograničenju kamata ide u Skupštinu posle izjašnjavanja o novom budžetu
Biznis.rs pre 53 minutajoš 25 povezanih
Novi šef Pentagona: Voditelj na Foksu, protivnik „woke“ kulture i učešća žena u borbenim aktivnostima
N1 Info pre 5 satijoš 22 povezane