Povezane vesti
Edita se krije iza lažnog imena: Pevačica napravila lažan profil na Instagramu, a evo šta na njemu radi
Mondo 22.12.2021
Pevačica Edita Aradinović otkrila je da je morala da se snađe kako bi na društvenim mrežama mogla da se ponaša kao svi. Pevačica Edita Aradinović otkrila je da je morala da se snađe kako bi na društvenim mrežama mogla da se ponaša kao svi. Edita… »
Ne želim da to svi znaju: Edita otkrila šta radi na mrežama, krije se iza lažnog imena!
Kurir 22.12.2021
Popularnost donosi mnogo toga dobrog, ali ujedno i odnosi, a to je na svojoj koži je osetila i pevačica Edita Aradinović. Editu samo na Instagramu prati preko 600.000 ljudi, što je odlična stavka kada je reč o promociji njenog posla, ali i sjajan vid… »
Vesti dana »

"Ne znam šta bibi priča, ta deca izgledaju gladno": Tramp udario na Netanjahua zbog Gaze: Izrael ima veliku odgovornost, Amerika će da preuzme važniju ulogu
Blic pre 1 satjoš 34 povezane

Posle sastanka u luksuznom odmaralištu odlučeno: „Bez carina između EU i SAD na ove proizvode“
BizLife pre 4 minutajoš 29 povezanih

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 2 satajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom osveženja
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 55 povezanih

Oglasio se heroj iz aviona: "Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd"
Telegraf pre 54 minutajoš 26 povezanih