Повезане вести

Милинковић-Савић остаје у Лацију

Милинковић-Савић остаје у Лацију

Нови магазин 23.12.2021
Фудбалер Лација Сергеј Милинковић-Савић негирао је наводе да је у сукобу са тренером Маурицијем Саријем и неће отићи из клуба у јануару, пренели су данас италијански медији. Спекулисало се да је српски фудбалер незадовољан лошим… »
Сари тврди: Измишљотина је да смо Сергеј и ја у сукобу

Сари тврди: Измишљотина је да смо Сергеј и ја у сукобу

Данас 23.12.2021
ИИ Месађеро је први објавио да се Маурицио Сари наљутио на Сергеја Милинковића Савића, зато што је пре времена, са групом саиграча са Балкана, напустио свечану вечеру коју је организовао председник клуба. Одмах су кренуле приче… »
Милинковић-Савић: Не интересују ме приче о свађи са Саријем

Милинковић-Савић: Не интересују ме приче о свађи са Саријем

Н1 Инфо 23.12.2021
Звезда Лација, српски ас Сергеј Милинковић-Савић огласио се после прича да је у свађи са тренером Маурицијом Саријем. Везиста Римљана демантовао је да има неких несугласица са тренером, чемју иде у прилог и чињеница да је био… »
Сари и Сергеј отворено о сукобу - изненадићете се!

Сари и Сергеј отворено о сукобу - изненадићете се!

Спортске.нет 23.12.2021
Почетком недеље италијански медији су пласирали информацију да је дошло до сукоба у Лацију између тренера Мауриција Сарија и првотимца Сергеја Милинковића-Савића, међутим само два дана касније стигли су деманти од обе стране… »
Сергеј о “сукобу” са тренером: Не занима ме!

Сергеј о “сукобу” са тренером: Не занима ме!

Вести онлине 23.12.2021
Српски фудбалер из Лација Сергеј Милинковић-Савић огласио се после прича да је у свађи са тренером Маурицијом Саријем. Милинковић-Савић је демантовао да има било какве несугласице са тренером, што говори и то што је био капитен… »
Питали га о Сергеју и скандалу, а он им одбрусио: Сари открио шта се заправо десило - Имао сам једну свађу, али...

Питали га о Сергеју и скандалу, а он им одбрусио: Сари открио шта се заправо десило - Имао сам једну свађу, али...

Мондо 23.12.2021
Српски фудбалер је претходних дана био мета медија, а његов тренер је отворено рекао шта мисли о свему. Српски фудбалер је претходних дана био мета медија, а његов тренер је отворено рекао шта мисли о свему. Тресла се гора… »

Вести дана »