Povezane vesti
‘Ne zanima me’: Cela ‘čizma’ bruji o skandalu u kom je Srbin glavni akter, SMS pobesneo pa ovom izjavom stavio tačku…
Hot sport 23.12.2021
U okviru 18. kola Serije A, Lacio je na gostujućem terenu savladao Veneciju rezultatom 3:1. Srpski reprezenetativac Sergej Milinković-Savić odigrao je čitav meč, iako se proteklih dana u medijima pisalo da je popularni SMS u sukobu sa trenerom, pa se… »
Milinković-Savić se oglasio o transferu, poslao oštru poruku FOTO
Nova 23.12.2021
Danima se piše da se Sergej Milinković-Savić nalazi na izlaznim vratima Lacija. Isprva srpski fudbaler nije reagovao na ova šuškanja, a onda je i sam odlučio da se oglasi. Sergej je navodno ušao u konflikt sa Mauricijem Sarijem, trenerom… »
Dosta je! Ne šaljite SMS: Srbin je nedostupan, a zna se i do kada
Večernje novosti 23.12.2021
Tanjug/AP Ako nije Dušan Vlahović, onda je Luka Jović, ako nije napadač Real Madrida tu je Sergej Milinković-Savić. Upravo ovaj poslednji je prethodnih dana oblačio dres Mančester junajteda, PSŽ-a i Juventusa, predsednik Lacija Klaudio Lolito i… »
"Čujem glasine i ne zanima me!" Italijani danima bruje o odlasku SMS-a iz Lacija, a onda im je Sergej poslao žestoku poruku!
Sportal blic 23.12.2021
Reprezentativac i fudbaler , , nalazi se pred izlaznim vratima kluba iz Rima. Barem su tako pisali mediji. Međutim, , koji je srpskog vezistu izostavio iz tima za susret sa Venecijom, popularni "SMS" je morao da se oglasi. Iako verovatno i sam zna da je… »
Vesti dana »
![Novosadska policija zaplenila više od 100 kilograma droge, uhapšene tri osobe](https://nstatic.net/892/38963892zlhwwg.jpg)
Novosadska policija zaplenila više od 100 kilograma droge, uhapšene tri osobe
RTS pre 59 minutajoš 11 povezanih