Povezane vesti
Dalila otkrila šta će uraditi kad Dejanova porodica bude ušla u zadrugu za Novu godinu: "Ja sam im smetnja!"
Blic 23.12.2021
Bivši supružnici Dalila i Dejan Dragojević šokirali su javnost pomirenjem koje je usledilo nakon prevare koju je ona počinila u rijalitiju, te su u Belu kuću stigla brojna pitanja vezana za njihv odnos. - Dalila, da li si se približila Dejanu samo da bi… »
Njihov sin je ponovo srećan pored mene, a ja sam im smetnja! Dalila se pogubila, odgovorila da li Dejana odvaja od porodice!
Kurir 23.12.2021
Dalila Dragojević svakodnevno je na udaru kritika zbog odnosa sa Filipom Carem i Dejanom Dragojević, a sada je dobila i pitanje vezano za njihovo pomirenje. - Dalila, da li si se približila Dejanu samo da bi se oprala i niko od njegovih ne dođe za Novu… »
Vesti dana »
"Video sam ljude kako gore": Svedoci novogodišnje noći u švajcarskom skijalištu koja se pretvorila u pakao
Euronews pre 19 minutajoš 50 povezanih
Studenti i građani u Nišu obeležili 14 meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu
Jugmedia pre 2 satajoš 31 povezana
Predsednik Švajcarske: Jedna od najgorih tragedija u zemlji; 40-ak mrtvih,115 povređeno
RTV pre 2 satajoš 87 povezanih
"Cinizam i nečovečnost kao u Odesi 2014. godine": Putin o napadu na civile u Hersonskoj oblasti
Večernje novosti pre 59 minutajoš 34 povezane