Povezane vesti
Pevačica prvi put o tuči sa bivšim verenikom: Andreana Čekić priznala da se kaje zbog veze sa oženjenim: "Nije trebalo to da…
Blic 23.12.2021
Pevačica Andreana Čekić progovorila je o burnom raskidu sa bivšim verenikom Markom Miloševićem i otkrila da li je među njima došlo do fizičkog obračuna, kako se pisalo. - Godina kao godina, meni je bila lepa. Gledala sam da sebi ugodim što više, radovala… »
"Imala sam burnu vezu, bilo je preteško": Andreana Čekić prvi put o tuči sa bivšim verenikom - "Nikad više takve greške"
Mondo 23.12.2021
Pevačica Andreana Čekić je raskinula burnu vezu, prošla pakao a sada prvi put progovorila o krahu i tučama. Pevačica Andreana Čekić je raskinula burnu vezu, prošla pakao a sada prvi put progovorila o krahu i tučama. Pevačica Andreana Čekić iza sebe… »
Vesti dana »

"Ovo je pet scenarija za kraj rata u Ukrajini": Samo jedan ne odgovara Putinu
Kurir pre 1 satjoš 40 povezanih

Velika eskalacija: Izrael ide u potpunu kontrolu nad gradom Gazom, Netanjahuov kabinet odobrio kontroverzni plan
Blic pre 1 satjoš 40 povezanih

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 44 povezane

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 23 minutajoš 20 povezanih