Povezane vesti
Pevačica prvi put o tuči sa bivšim verenikom: Andreana Čekić priznala da se kaje zbog veze sa oženjenim: "Nije trebalo to da…
Blic 23.12.2021
Pevačica Andreana Čekić progovorila je o burnom raskidu sa bivšim verenikom Markom Miloševićem i otkrila da li je među njima došlo do fizičkog obračuna, kako se pisalo. - Godina kao godina, meni je bila lepa. Gledala sam da sebi ugodim što više, radovala… »
"Imala sam burnu vezu, bilo je preteško": Andreana Čekić prvi put o tuči sa bivšim verenikom - "Nikad više takve greške"
Mondo 23.12.2021
Pevačica Andreana Čekić je raskinula burnu vezu, prošla pakao a sada prvi put progovorila o krahu i tučama. Pevačica Andreana Čekić je raskinula burnu vezu, prošla pakao a sada prvi put progovorila o krahu i tučama. Pevačica Andreana Čekić iza sebe… »
Vesti dana »

Palestinci oslobođeni iz izraelskog zarobljeništva stigli u Gazu i na Zapadnu obalu
Beta pre 49 minutajoš 151 povezana

Istraživanje Crte: Više građana bi glasalo za studentsku listu nego za Vučićev blok
Morava info pre 23 minutajoš 14 povezanih

Nobelova nagrada ekonomistima za istraživanje uticaja tehnologije na privredni rast
BBC News pre 4 satijoš 29 povezanih

EU u Srbiji i S.Makedoniji otvara centre za razvoj veštačke inteligencije
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih