Povezane vesti
Pevačica prvi put o tuči sa bivšim verenikom: Andreana Čekić priznala da se kaje zbog veze sa oženjenim: "Nije trebalo to da…
Blic 23.12.2021
Pevačica Andreana Čekić progovorila je o burnom raskidu sa bivšim verenikom Markom Miloševićem i otkrila da li je među njima došlo do fizičkog obračuna, kako se pisalo. - Godina kao godina, meni je bila lepa. Gledala sam da sebi ugodim što više, radovala… »
"Imala sam burnu vezu, bilo je preteško": Andreana Čekić prvi put o tuči sa bivšim verenikom - "Nikad više takve greške"
Mondo 23.12.2021
Pevačica Andreana Čekić je raskinula burnu vezu, prošla pakao a sada prvi put progovorila o krahu i tučama. Pevačica Andreana Čekić je raskinula burnu vezu, prošla pakao a sada prvi put progovorila o krahu i tučama. Pevačica Andreana Čekić iza sebe… »
Vesti dana »
"Odjednom je počelo da se trese i uhvatila me je panika": 20 poginulih u razornom zemljotresu u Indoneziji.
Telegraf pre 30 minutajoš 16 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB Na nišanu tankeri u Ormuskom moreuzu; Pariz traži gonjenje izraelskih doseljenika
RTV pre 1 satjoš 8 povezanih
MUP: Na protestu u Valjevu bilo 3.500 ljudi, privedeno 11 osoba zbog oružja i ličnih karata
Radio 021 pre 1 satjoš 6 povezanih