Povezane vesti
Đuričić: Ako smo mi demokratsko društvo, pustite film „Quo vadis, Aida?“
Nova 23.12.2021
Ako smo mi demokratsko društvo, a vi tvrdite da jesmo, dajte pustite film "Quo vadis, Aida?" da publika vidi o čemu je reč - kako vas nije sramota da ga već danima prepričavate ljudima koji nemaju mogućnost da ga vide, poručila je u intervjuu za NIN… »
Đuričić: Ako smo demokratsko društvo, pustite „Quo Vadis, Aida“
Danas 23.12.2021
Ako smo mi demokratsko društvo, a vi tvrdite da jesmo, dajte pustite film „Quo vadis, Aida?“ da publika vidi o čemu je reč – kako vas nije sramota da ga već danima prepričavate ljudima koji nemaju mogućnost da ga vide, poručila je u intervjuu za NIN… »
Đuričić: Ako smo mi demokratsko društvo, pustite film „Quo vadis, Aida?“
N1 Info 23.12.2021
Ako smo mi demokratsko društvo, a vi tvrdite da jesmo, dajte pustite film "Quo vadis, Aida?" da publika vidi o čemu je reč - kako vas nije sramota da ga već danima prepričavate ljudima koji nemaju mogućnost da ga vide, poručila je u intervjuu za NIN… »
Vesti dana »
Proizvođači povrća se pridružili mlekarima i poljoprivrednicima koji blokiraju Ibarsku magistralu
Insajder pre 3 satajoš 46 povezanih
Radar: Hapšenja zbog curenja informacija o SNS fondu Vista Rica, cilj zastrašivanje
Nova ekonomija pre 4 minutajoš 38 povezanih
Preminuo još jedan pacijent u čačanskoj Bolnici posle operacije krajnika, uvedene privremene mere
Serbian News Media pre 3 satajoš 61 povezana
Advokatska komora Srbije prekida rad na 3 dana zbog “Mrdićevih zakona”
Luftika pre 7 satijoš 15 povezanih
Devojčici (17) se lekari bore za život: Nakon tramvajske nesreće joj amputirali nogu (foto/video)
Večernje novosti pre 39 minutajoš 23 povezane