Povezane vesti
Đuričić: Ako smo mi demokratsko društvo, pustite film „Quo vadis, Aida?“
Nova 23.12.2021
Ako smo mi demokratsko društvo, a vi tvrdite da jesmo, dajte pustite film "Quo vadis, Aida?" da publika vidi o čemu je reč - kako vas nije sramota da ga već danima prepričavate ljudima koji nemaju mogućnost da ga vide, poručila je u intervjuu za NIN… »
Đuričić: Ako smo demokratsko društvo, pustite „Quo Vadis, Aida“
Danas 23.12.2021
Ako smo mi demokratsko društvo, a vi tvrdite da jesmo, dajte pustite film „Quo vadis, Aida?“ da publika vidi o čemu je reč – kako vas nije sramota da ga već danima prepričavate ljudima koji nemaju mogućnost da ga vide, poručila je u intervjuu za NIN… »
Đuričić: Ako smo mi demokratsko društvo, pustite film „Quo vadis, Aida?“
N1 Info 23.12.2021
Ako smo mi demokratsko društvo, a vi tvrdite da jesmo, dajte pustite film "Quo vadis, Aida?" da publika vidi o čemu je reč - kako vas nije sramota da ga već danima prepričavate ljudima koji nemaju mogućnost da ga vide, poručila je u intervjuu za NIN… »
Vesti dana »

(Foto, video) gust crni dim kulja na sve strane, vatra se brzo širi: Prvi snimci jezivog požara kod Novog Sada, jedan objekat potpuno izgoreo
Blic pre 14 minutajoš 35 povezanih

Studenti Pravnog fakulteta ušli na Filozofski u Novom Sadu, stigla interventna i tri marice
N1 Info pre 14 minutajoš 57 povezanih

Kakva čistka u KK Crvena zvezda! Posle Lazića, Mitrovića i Nedovića - otišao još jedan miljenik "delija"1
Večernje novosti pre 1 satjoš 28 povezanih

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 7 satijoš 32 povezane