Povezane vesti
Đuričić: Ako smo mi demokratsko društvo, pustite film „Quo vadis, Aida?“
Nova 23.12.2021
Ako smo mi demokratsko društvo, a vi tvrdite da jesmo, dajte pustite film "Quo vadis, Aida?" da publika vidi o čemu je reč - kako vas nije sramota da ga već danima prepričavate ljudima koji nemaju mogućnost da ga vide, poručila je u intervjuu za NIN… »
Đuričić: Ako smo demokratsko društvo, pustite „Quo Vadis, Aida“
Danas 23.12.2021
Ako smo mi demokratsko društvo, a vi tvrdite da jesmo, dajte pustite film „Quo vadis, Aida?“ da publika vidi o čemu je reč – kako vas nije sramota da ga već danima prepričavate ljudima koji nemaju mogućnost da ga vide, poručila je u intervjuu za NIN… »
Đuričić: Ako smo mi demokratsko društvo, pustite film „Quo vadis, Aida?“
N1 Info 23.12.2021
Ako smo mi demokratsko društvo, a vi tvrdite da jesmo, dajte pustite film "Quo vadis, Aida?" da publika vidi o čemu je reč - kako vas nije sramota da ga već danima prepričavate ljudima koji nemaju mogućnost da ga vide, poručila je u intervjuu za NIN… »
Vesti dana »
Milivojević u Valjevu: Studentski protesti nisu nasilni, nasilje izaziva Vučićev režim (VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Novi predsednik Mađarske Andraš Baka već sada popularniji nego što je njegov prethodnik Tamaš Šuljok ikada bio: Šta je sve pokazalo istraživanje?
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
MUP objavio procenu broja okupljenih na protestu u Valjevu, privedeno 11 osoba zbog oružja i ličnih karata
Danas pre 23 minutajoš 2 povezane