Повезане вести

Комшић: Ако Додика не зауставе странци, зауставићемо га ми

РТС 23.12.2021
Председаваући Председништва БиХ Жељко Комшић изјавио је да, уколико странци не заустава српског члана тог трипартитног тела Милорад Додика, неће бити другог избора него да га, како каже, зауставе сами. Комшић је то рекао у… »
Комшић прети и провоцира: Додик је разбојник, ако га они не зауставе, ми нећемо имати другог избора него да га сами…

Комшић прети и провоцира: Додик је разбојник, ако га они не зауставе, ми нећемо имати другог избора него да га сами…

Курир 23.12.2021
Председавајући Председништва БиХ Жељко Комшић назвао је у четвртак свог колегу из државног врха Милорада Додика "разбојником" и додао да ће га, ако странци то не ураде, "зауставити сами". "Са разбојником (Додиком) нећемо… »
Комшиц́ прети: Ако Додика не зауставе странци, зауставиц́емо га ми

Комшиц́ прети: Ако Додика не зауставе странци, зауставиц́емо га ми

Спутник 23.12.2021
Актуелни председавајуц́и Председништва БиХ Жељко Комшиц́ изјавио је да, уколико странци не зауставе српског члана тог трипартитног тела Милорада Додика, нец́е бити другог избора него да га, како је навео, зауставе сами. „Вец́… »

РТВ 23.12.2021
САРАЈЕВО - Актуелни председавајући Председништва БиХ Жељко Комшић изјавио је да уколико странци не зауставе српског члана тог трипартитног тела Милорад Додика, којег назива "разбојником", неће бити другог избора него да га, како… »

Вести онлине 23.12.2021
Актуелни председаваући Председништва БиХ Жељко Комшић изјавио је да уколико странци не заустава српског члана тог трипартитног тела Милорад Додика, којег назива “разбојником”, неће бити другог избора него да га, како каже… »

Вести дана »