Povezane vesti
Produžen pritvor upravniku niškog zatvora, uposlenoj u zatvoru i Hikmetu j. iz Novog Pazara
IndeksOnline 23.12.2021
BEOGRAD – Tužilaštvo za organizovani kriminal je, posle saslušanja upravnika niškog zatvora i još dve osobe, predložilo sudu da svima bude odredjen pritvor, rečeno je danas agenciji Beta u tom tužilaštvu. Saslušani su D.P. (50), upravnik… »
Upravnik niškog zatvora i bivši osuđenik Hijadet J. iz Novog Pazara danas na saslušanju u tužilaštvu
Sandžak press 23.12.2021
Upravnik niškog zatvora Dejan Panić, vaspitač u zatvoru Snežana M. i bivši osuđenik Hijadet J, danas će biti saslušani u Tužilaštvu za organizovani kriminal povodom sumnji da su primali mito od osuđenika, kako bi im dali pozitivan izvrštaj da su ispunili… »
Prvo pare, pa sloboda Upravnik niškog zatvora na saslušanju: Osumnjičen da je u timu tražio novac od zatvorenika
Alo 23.12.2021
Upravnik niškog zatvora Dejan Panić, vaspitač u zatvoru Snežana M. i bivši osuđenik Hijadet J, danas će biti saslušani u Tužilaštvu za organizovani kriminal povodom sumnji da su primali mito od osuđenika, kako bi im dali pozitivan izvrštaj da su ispunili… »
Vesti dana »

Zabrinut sam, ovo nije Srbija, ne sme naš reprezentativac tako da se ponaša: Svetislav Pešić progovorio nakon Portugala! Portugalci progovorili o isključenju petruševa: Udario me je u stomak, nadao sam se da ga neće isključiti!
Hot sport pre 7 minutajoš 105 povezanih

Veljanovski: Ne znamo šta je država spremna da ponudi Junajted grupi za gašenje nezavisnih medija
Nova pre 37 minutajoš 25 povezanih

Spasila bebu koju je našla pored kontenjera, Pa odlučila da je usvoji Potrešena pevačica se oglasila: "Gde će ti duša..."
Alo pre 4 satijoš 38 povezanih

Loše vesti za vozače pred vikend! Poskupeli dizel i benzin: Ovo su nove cene goriva
Blic pre 7 minutajoš 36 povezanih

Raste spoljnotrovinska razmena Srbije: Za sedam meseci ove godine viša za 9,5 odsto
N1 Info pre 5 satijoš 47 povezanih