Povezane vesti
Raspored sahrana za petak, 24. decembar
Dnevnik 23.12.2021
U Novom Sadu, Futogu i Sremskoj Kamenici u petak, 24. decembra, biće sahranjeni: Novi Sad, Gradsko groblje: Nada Branko Borštner-Kasaš 1948. u 9,45 Mihailo Milivoj Simić 1942. u 10,30 Jovan Stevan Aleksandrović 1942. u 11,15 Zdravka Lazar Glamočić… »
Raspored sahrana i ispraćaja za petak, 24. decembar
Moj Novi Sad 23.12.2021
Javno komunalno preduzeće "Lisje" objavilo je raspored sahrana i ispraćaja na teritoriji Grada Novog Sada za sutra, 24. decembar 2021. godine. • Nada (Branko) Borštner Kasaš (1948), 9.45 • Mihailo (Milivoj) Simić (1942), 10.30 • Jovan (Stevan)… »
Vesti dana »

"Ne smemo da dozvolimo da deca stradaju" Profesor apeluje: Policija mora da reaguje - ne znam zašto dosad nisu pohapšeni?
Kurir pre 14 minutajoš 18 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih

Studenti u blokadi: "Finalni skup" nije 15. marta, mi ne pravimo završne korake, pravimo tektonske promene
NIN pre 5 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija: Firma koja je potpisala da je stanica u Novom Sadu bezbedna za otvaranje, radi i na nuklearnom programu u Srbiji
Danas pre 4 satijoš 8 povezanih

Trampov trgovinski rat prelio se na ceo svet, kolateralna šteta bi opet mogla biti Srbija: Da li je posle NIS-a u problemu "Železara"
Blic pre 20 minutajoš 51 povezana