Повезане вести
Ево где ће се играти Куп Радивоја Кораћа: КСС донео одлуку, обрадоваће се и Гробари и Делије!
Хот спорт 23.12.2021
Многи су прижељкивали баш ово. Прошлогодишње издање завршнице Купа Радивоја Кораћа играно је у Новом Саду, док ће се ове године вратити у Ниш. Наиме то је одлучио КСС на 23. седници Управног одбора, где су поред тога одређене… »
Куп Радивоја Кораћа се враћа у Ниш, на место успеха Партизана
Нова 23.12.2021
Кошаркашки савез Србије одлучио је да се Куп Радивоја Кораћа и наредне године игра у Нишу, објављено је у четвртак. Ово је саопштено после 23. седнице Управног одбора КСС, а Куп се враћа у Ниш после једногодишње паузе. Шест… »
Партизан узео 7 пехара у овој хали, САД иде по нови: Куп Радивоја Кораћа на месту где црно-бели доминирају!
Мондо 23.12.2021
Партизан је овде освојио три купа заредом! Партизан је овде освојио три купа заредом! На седници Кошаркашког савеза Србије усвојене су пропозиције трећег степена куп такмичења, а истовремено је одлучено и где ће се финални… »
Звезда брани "жућкову левицу" Куп "Радивој Кораћ" поново у Нишу
Вечерње новости 23.12.2021
ФОТО: КСС Битка за трофеј "Жућкове левице" након сезоне у Новом саду враћа се у Ниш. Претходно је Ниш био домаћин такмичења шест пута у низу. Трофеј брани Црвена звезда, која има шансу да се осмим пехаром у историји изједначи са… »
Куп Кораћа опет у Нишу!
Спортске.нет 23.12.2021
Куп Радивоја Кораћа ће се и ове сезоне одржати у Нишу, саопштено је на званичном сајту Кошаркашког савеза Србије. На седници која је била данас усвојене су Пропозиције трећег степена Куп такмичења за сезону 2021/22, а донета је… »
Вести дана »
„Моја полиција ме није заштитила, ја сам урлала, а они су само гледали“: Екипа Н1 о нападу испред Ћациленда
Цензоловка пре 52 минутајош 46 повезаних
Блумберг: Предлог САД Украјини предвиђа предају Донбаса и прекид санкција Русији
Вести онлине пре 47 минутајош 44 повезане
Ванредне одбране од поплава проглашене у Врању и околини због изливања Јужне Мораве
Наслови.аи пре 2 сатајош 27 повезаних
Друга шанса за Куртија: Нови парламентарни избори на Косову 28. децембра
BBC News пре 5 сатијош 32 повезане