Povezane vesti
Probala sam sve i svašta! Učesnica Bara za MONDO priznala da koristi narkotike - "Za mene to nije ništa čudno!"
Mondo 23.12.2021
Maja je otvoreno pričala o narkoticima i priznala da ih i sama koristi. Maja je otvoreno pričala o narkoticima i priznala da ih i sama koristi. Maja Kovačević, zgodna Hrvatica, jedna je od učesnica rijaitija Bar i koja je na samom početku iskreno… »
Šok priznanje sestre Marijane Čvrljak! Cura sam koja je probala sve i svašta! Zabavljala sam se i sa kraljem kokaina
Kurir 23.12.2021
Maja Kovačević iz Splita, sestra Marijane Čvrljak, učesnice i pobednice Velikog brata, jedna je od učesnica rijaliti Bar koja je na samom početku iskreno govorila o svm prvatnom životu. Sama je priznala da je uzimala kokain, kao i daje bila u vezi… »
Vesti dana »

"Inzagi se oprašta, Inter traži novog trenera": 3 imena isplivala u noći debakla u Ligi šampiona
Mondo pre 45 minutajoš 10 povezanih

Vučević u Pionirskom parku: Siguran sam da najmanje 200.000 studenata podržava ovu borbu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Vremenska prognoza za 1. jun 2025: Danas pretežno sunčano i toplo vreme
Beta pre 3 satajoš 2 povezane

Raste broj žrtava u Rusiji: Putnički voz naleteo na srušeni most, sve više se pominje sabotaža
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih