Povezane vesti
Putin zahvalio Deda Mrazu što mu je pomogao da postane predsednik
Nova 23.12.2021
Vladimir Putin zahvalio je danas Deda Mrazu što mu je pomogao da postane predsednik Rusije, gotovo 22 godine od dana njegovog ulaska u Kremlj, 31. decembra 1999. godine. „Uvek sam imao dobre odnose sa Deda Mrazom. Zahvalan sam mu što mi je pomogao da sa… »
Putin iznenadio: Uvek sam imao dobre odnose sa Deda Mrazom! Hvala mu što sam postao predsednik 31. decembra 1999. godine…
Kurir 23.12.2021
Vladimir Putin zahvalio je danas Deda Mrazu što mu je pomogao da postane predsednik Rusije, gotovo 22 godine od dana njegovog ulaska u Kremlj, 31. decembra 1999. godine. "Uvek sam imao dobre odnose sa Deda Mrazom. Zahvalan sam mu što mi je pomogao da sa… »
Putin zahvalio Deda Mrazu što mu je pomogao da postane predsednik
N1 Info 23.12.2021
Vladimir Putin zahvalio je Deda Mrazu što mu je pomogao da postane predsednik Rusije, gotovo 22 godine od dana njegovog ulaska u Kremlj, 31. decembra 1999. godine. „Uvek sam imao dobre odnose sa Deda Mrazom. Zahvalan sam mu što mi je pomogao da sa vama… »
Vesti dana »
Oglasio se RHMZ: Ovakvu promenu nismo očekivali! Ujutru smrzavanje, a tek da čujete prognozu za popodne
Telegraf pre 1 satjoš 35 povezanih
Skup podrške Tatjani Mićić ispred Starog dvora, okupljeni traže odgovornost Šapića i uklanjanje šatora iz Pionirskog parka
N1 Info pre 18 minutajoš 27 povezanih
NATO avioni dignuti u 2 zemlje EU zbog ruskog napada na Ukrajinu! U Kijevu i okolinu dete među 3 ubijenih; Zelenski: Nismo oborili sve balističke rakete (video)
Kurir pre 5 satijoš 23 povezane
Gasni aranžman Srbije sa Rusijom produžen 30. septembra do kraja godine po istim uslovima
iKragujevac pre 1 satjoš 51 povezana