Povezane vesti
Putin zahvalio Deda Mrazu što mu je pomogao da postane predsednik
Nova 23.12.2021
Vladimir Putin zahvalio je danas Deda Mrazu što mu je pomogao da postane predsednik Rusije, gotovo 22 godine od dana njegovog ulaska u Kremlj, 31. decembra 1999. godine. „Uvek sam imao dobre odnose sa Deda Mrazom. Zahvalan sam mu što mi je pomogao da… »
Putin iznenadio: Uvek sam imao dobre odnose sa Deda Mrazom! Hvala mu što sam postao predsednik 31. decembra 1999. godine…
Kurir 23.12.2021
Vladimir Putin zahvalio je danas Deda Mrazu što mu je pomogao da postane predsednik Rusije, gotovo 22 godine od dana njegovog ulaska u Kremlj, 31. decembra 1999. godine. "Uvek sam imao dobre odnose sa Deda Mrazom. Zahvalan sam mu što mi je pomogao da sa… »
Putin zahvalio Deda Mrazu što mu je pomogao da postane predsednik
N1 Info 23.12.2021
Vladimir Putin zahvalio je Deda Mrazu što mu je pomogao da postane predsednik Rusije, gotovo 22 godine od dana njegovog ulaska u Kremlj, 31. decembra 1999. godine. „Uvek sam imao dobre odnose sa Deda Mrazom. Zahvalan sam mu što mi je pomogao da sa… »
Vesti dana »
Meloun: Jokić je potpuno ravnodušan prema objavama na društvenim mrežama (video)
Sportski žurnal pre 53 minutajoš 18 povezanih
Vlada formirala timove za pregovore sa Rusima o dugoročnom gasnom aranžmanu i NIS-u
RTS pre 29 minutajoš 9 povezanih
"Tu je medo vaš, ne mrda, neće ni da jede": Potresan prizor ispred kuće ubijenih mališana, njihov ljubimac još ih čeka
Mondo pre 3 satajoš 10 povezanih