Povezane vesti
Putin zahvalio Deda Mrazu što mu je pomogao da postane predsednik
Nova 23.12.2021
Vladimir Putin zahvalio je danas Deda Mrazu što mu je pomogao da postane predsednik Rusije, gotovo 22 godine od dana njegovog ulaska u Kremlj, 31. decembra 1999. godine. „Uvek sam imao dobre odnose sa Deda Mrazom. Zahvalan sam mu što mi je pomogao da sa… »
Putin iznenadio: Uvek sam imao dobre odnose sa Deda Mrazom! Hvala mu što sam postao predsednik 31. decembra 1999. godine…
Kurir 23.12.2021
Vladimir Putin zahvalio je danas Deda Mrazu što mu je pomogao da postane predsednik Rusije, gotovo 22 godine od dana njegovog ulaska u Kremlj, 31. decembra 1999. godine. "Uvek sam imao dobre odnose sa Deda Mrazom. Zahvalan sam mu što mi je pomogao da sa… »
Putin zahvalio Deda Mrazu što mu je pomogao da postane predsednik
N1 Info 23.12.2021
Vladimir Putin zahvalio je Deda Mrazu što mu je pomogao da postane predsednik Rusije, gotovo 22 godine od dana njegovog ulaska u Kremlj, 31. decembra 1999. godine. „Uvek sam imao dobre odnose sa Deda Mrazom. Zahvalan sam mu što mi je pomogao da sa vama… »
Vesti dana »
Apokaliptično nevreme podogilo dalmaciju! Od rekordnog pakla do potopa: Tukli grad i kiša, ljudi bežali sa plaža, temperatura pala za 17 stepeni za 5 minuta!
Kurir pre 2 satajoš 30 povezanih
„Ovo je priča o sistemu koji dozvoljava da kritika postane pretnja po život“: Vidić se oglasio nakon saznanja KRIK-a da je Slaviša Kokeza želeo da mu ugrozi bezbednost
Danas pre 3 satajoš 43 povezane
Srbiju preplavili turisti: Za pet meseci više od 1,7 miliona turističkih poseta, zabeleženo skoro pet miliona noćenja
Dnevnik pre 2 satajoš 47 povezanih
Kako su Terazije u Beogradu dobile ime i zašto to nema veze sa vagom
BBC News pre 5 satijoš 34 povezane
Srbija centar: Brnabić potura skupštinu da uradi prljav posao za SNS i Vučića oko REM-a
Beta pre 31 minutajoš 25 povezanih