Повезане вести
Капитен је љут - Шта кажете на тандем Митровић-Тадић у Ајаксу?
Спортске.нет 23.12.2021
Најбољи фудбалер Србије за 2021. годину Душан Тадић рекао је на данашњој свечаној додели награде да воли да сарађује са нападачем Александром Митровићем. Њих двојица су својом конекцијом и те како допринели да се Србија… »
"Он је срећан, а ја се: Љутим!" Душан Тадић добио Златну лопту, па причао о Митровићу: Био је мало скуп за Ајакс
Спортал блиц 23.12.2021
Капитену фудбалске репрезентације Србије, , данас је додељена награда за ! Након што му је уручена „Златна лопта“ ФСС, Тадић је говорио и о свом саиграчу из националног тима Нападач Фулама је био један од најзаслужнијих за… »
Тадић о Митровићу: Љут сам што игра у Чемпионшипу
Вести онлине 23.12.2021
Капитен репрезентације Србије Душан Тадић рекао је да је предлагао Ајаксу да доведу Александра Митровића. Тадић и Митровић сјајно сарађују у репрезентацији – Тадић је најбољи асистент, Митровић најбољи стрелац. Златна лопта за… »
Тадић се љути на Митровића, хтео да га одвуче из Чемпионшипа
Нова 23.12.2021
Српски фудбалер Душан Тадић каже да је предлагао свом клубу Ајаксу да купи Александра Митровића. Митровић је играч Фулама већ неколико година и успешно брани боје „котиџерса“. Међутим, како је Фулам на релацији Премијер лига –… »
Душан Тадић о митровићу: Квалитетима заслужује већи клуб, љут сам што игра у Чемпионшипу
Вечерње новости 23.12.2021
ФОТО: М. Вукадиновић Ипак, многи причају о његовој сјајној сарадњи са нападачем Фулама, Александром Митровићем. Они практично могу да играју везаних очију. Управо је Тадић центрирао, а најбољи стрелац Чемпионшипа главом… »
Вести дана »
Курти остаје без власти: Скупштина у Приштини: Пропала му и последња шанса да формира владу
Блиц пре 3 сатајош 33 повезане
Сутра умерено до потпуно облачно, јутарње температуре од 6 до 10 степени, дневне до 16
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 32 повезане