Povezane vesti

Kapiten je ljut - Šta kažete na tandem Mitrović-Tadić u Ajaksu?

Kapiten je ljut - Šta kažete na tandem Mitrović-Tadić u Ajaksu?

Sportske.net 23.12.2021
Najbolji fudbaler Srbije za 2021. godinu Dušan Tadić rekao je na današnjoj svečanoj dodeli nagrade da voli da sarađuje sa napadačem Aleksandrom Mitrovićem. Njih dvojica su svojom konekcijom i te kako doprineli da se Srbija plasira na Mundijal u… »
"On je srećan, a ja se: Ljutim!" Dušan Tadić dobio Zlatnu loptu, pa pričao o Mitroviću: Bio je malo skup za Ajaks

"On je srećan, a ja se: Ljutim!" Dušan Tadić dobio Zlatnu loptu, pa pričao o Mitroviću: Bio je malo skup za Ajaks

Sportal blic 23.12.2021
Kapitenu fudbalske reprezentacije Srbije, , danas je dodeljena nagrada za ! Nakon što mu je uručena „Zlatna lopta“ FSS, Tadić je govorio i o svom saigraču iz nacionalnog tima Napadač Fulama je bio jedan od najzaslužnijih za plasman Srbije na… »
Tadić o Mitroviću: Ljut sam što igra u Čempionšipu

Tadić o Mitroviću: Ljut sam što igra u Čempionšipu

Vesti online 23.12.2021
Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić rekao je da je predlagao Ajaksu da dovedu Aleksandra Mitrovića. Tadić i Mitrović sjajno sarađuju u reprezentaciji – Tadić je najbolji asistent, Mitrović najbolji strelac. Zlatna lopta za najboljeg… »
Tadić se ljuti na Mitrovića, hteo da ga odvuče iz Čempionšipa

Tadić se ljuti na Mitrovića, hteo da ga odvuče iz Čempionšipa

Nova 23.12.2021
Srpski fudbaler Dušan Tadić kaže da je predlagao svom klubu Ajaksu da kupi Aleksandra Mitrovića. Mitrović je igrač Fulama već nekoliko godina i uspešno brani boje „kotidžersa“. Međutim, kako je Fulam na relaciji Premijer liga –… »
Dušan Tadić o mitroviću: Kvalitetima zaslužuje veći klub, ljut sam što igra u Čempionšipu

Dušan Tadić o mitroviću: Kvalitetima zaslužuje veći klub, ljut sam što igra u Čempionšipu

Večernje novosti 23.12.2021
FOTO: M. Vukadinović Ipak, mnogi pričaju o njegovoj sjajnoj saradnji sa napadačem Fulama, Aleksandrom Mitrovićem. Oni praktično mogu da igraju vezanih očiju. Upravo je Tadić centrirao, a najbolji strelac Čempionšipa glavom pogodio mrežu… »

Vesti dana »