Повезане вести

Била бих најсрећија да имам таквог мушкарца! Бајкерка Ивана завршила у сузама, не може више да крије осећања према њему

Била бих најсрећија да имам таквог мушкарца! Бајкерка Ивана завршила у сузама, не може више да крије осећања према њему

Курир 23.12.2021
Док су учесници били у Бару, бајкерка Ивана Вранић и мисица Софија Уна Манић имали су дирљив моменат где је Ивана заплакала. РИЈАЛИТИ БАР ГЛЕДАЈТЕ УЖИВО КЛИКОМ ОВДЕ Ивана се после разговора са бар менаџером Ненадом Мирковићем… »
Пале жестоке увреде! Бајкерка частила Ивана најгнуснијим псовкама, потом показала задњицу: Не можес ми ништа са том малом…

Пале жестоке увреде! Бајкерка частила Ивана најгнуснијим псовкама, потом показала задњицу: Не можес ми ништа са том малом…

Курир 23.12.2021
Током трећег дана, већина бароваца били су на тераси Бара када је уследила је жестока прозивка између бајкерке Иване Вранић и стрипера Ивана Нешковића. РИЈАЛИТИ БАР ГЛЕДАЈТЕ УЖИВО КЛИКОМ ОВДЕ Подсетимо, њих двоје су јуче имали… »
Бајкерка узалуд прави тактику за опстанак: Ивана бацила око на бар менаџера, не престаје да прича како ће га завести

Бајкерка узалуд прави тактику за опстанак: Ивана бацила око на бар менаџера, не престаје да прича како ће га завести

Курир 23.12.2021
Ивана Вранић Рудић и Милица Радовановић осамиле су се на кревету, где се бајкерка поверила да гаји симпатије према бар менаџеру Ненаду Мирковићу.. РИЈАЛИТИ БАР ГЛЕДАЈТЕ УЖИВО КЛИКОМ ОВДЕ - Свиђа ми се. Допада ми се јако… »

Вести дана »