Povezane vesti
Seksualno zlostavljanje i Amerika: Četiri žene optužuju glumca Krisa Nota iz serije Seks i grad za pokušaj silovanja
Danas 24.12.2021
Još jedna žena, četvrta u poslednje dve nedelje, optužila je američkog glumca Krisa Nota, poznatog po uloz „Zverke“ u seriji Seks i grad, da ju je seksualo napao. Not je navodno pretio da će joj uništiti karijeru ako bude javno govorila o napadu… »
Da li je Kris not stvarno zverka? Oglasila se i četvrta navodna žrtva poznate zvezde serije "Seks i grad"
Večernje novosti 24.12.2021
Foto: EPA Ovog puta oglasila se njujorška pevačica Lisa DŽentajl i priznala kako se sve dogodilo nakon što joj je Kris ponudio prevoz kući iz jednog restorana. Foto: Profimedia - Kada smo došli ispred zgrade, pitao je da li može da uđe. Nakon što sam mu… »
Javila se i četvrta žrtva Krisa Nota: Slinio je po meni i pretio mi je
Nova 24.12.2021
Javila se i četvrta žena koja tvrdi da je bila seksualno zlostavljanja od strane glumca Krisa Nota, najpoznatijeg po ulozi u seriji "Seks i grad", i to samo nedelju dana nakon što je glumac otpušten sa "CBS" TV drame "The Equalizer". Kantautorka Liza… »
Vesti dana »
Vozilo uletelo u masu na Prajdu u Berlinu: Jedna osoba poginula, 16 povređeno - identifikovan osumnjičeni
N1 Info pre 17 minutajoš 17 povezanih
U Srbiji danas pretežno sunčano i toplije, najviša dnevna temperatura do 34 stepena
Insajder pre 31 minutajoš 15 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 26 minutajoš 12 povezanih
Danas je Gavrilovdan: Evo šta po narodnom verovanju ne treba raditi
Dnevnik pre 1 satjoš 10 povezanih
Više od 250.000 ljudi evakuisano u Francuskoj i Španiji dok besne požari
Danas pre 9 satijoš 7 povezanih