Povezane vesti
Užice: Meštanin Volujca stradao u jutrošnjem požaru
Danas 24.12.2021
Jedna osoba je poginula u požaru koji se dogodio jutros, oko osam sati u selu Volujac, kod Užica. Užički vatrogasci poziv su dobili u osam časova. Uprkos brzoj reakciji, u trenutku kada su stigli do zapaljene kuće u Volujcu, vatra je već bio u… »
Telo pronađeno ispod obrušenog krova: Detalji požara kod Užica, vatrogasci se jedva probili do kuće u plamenu (foto)
Blic 24.12.2021
M. S. (64) iz sela Volujac kod Užica stradao je jutros u svojoj kući u kojoj je iz još neutvrđenih razloga buknuo požar. Njegovo ugljenisano telo, koje je se nalazilo ispod obrušenog krova, pronašli su vatrogasci pošto su ugasili vatru u jednoj od dve… »
Stravičan požar kod Užica! Vatru gasilo 8 vatrogasaca, nastradao muškarac
Mondo 24.12.2021
Nastradao je stariji muškarac M.S. koji je u kući živeo sam. Nastradao je stariji muškarac M.S. koji je u kući živeo sam. U stravičnom požaru koji se dogodio jutros u selu Volujac kod Užica nastradao je stariji muškarac M.S. koji je u kući živeo sam… »
Tragedija u okolini Užica: Muškarac (64) izgoreo u svojoj kući
Nova 24.12.2021
U užičkom selu Volujac rano jutros u svojoj kući izgoreo je šezdesetčetvorogodišnji M.S. Vatra je kuću zahvatila pred zoru. Kada su komšije videle i pozvale vatrogasce, već je bila u pamenu. Kako Nova.rs saznaje, ubrzo su stigla dva vatrogasna vozila ali… »
Vesti dana »
Zelenski odgovorio Trampu na temu izbora u Ukrajini: Spreman sam! Uskoro šaljemo revidirani dokument Americi, od Rusije zavisi
Kurir pre 56 minutajoš 30 povezanih
Vučić: Postoje tri opcije za NIS, 15. januar krajnji rok za rešenje
Forbes pre 2 satajoš 26 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 32 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih