Povezane vesti
Dekan iz Niša čeka da vidi dokaze, i policajci priznaju da su radili nezakonito
N1 Info 24.12.2021
Policija u civilu snimala je učesnike ekoloških protesta širom Srbije. Na osnovu zapažanja policajaca - koje nisu ni videli - Nišlijama i dalje stižu prekršajni nalozi zbog blokiranja saobraćaja. Među njima je i dekan Pravnog fakulteta u tom… »
Dekan niškog Pravnog fakulteta pita se na osnovu čega je identifikovan na protestima
RTS 24.12.2021
Prekršajnom sudu u Nišu stiglo je 27 policijskih naloga za pokretanje prekršajnog postupka zbog organizovanja ekoloških protesta 4. i 11. decembra bez prijave, kao i zbog kretanja po kolovozu. Osmoro građana podnelo je zahtev za sudsko odlučivanje… »
Niš: Sve više univerzitetskih profesora dobija prekršajne naloge zbog učešća u eko protestima
Danas 24.12.2021
Sve više univerzitetskih profesora u Nišu dobija prekršajne naloge zbog toga što su učestvovali u blokadi saobraćaja tokom ekološkog protesta u ovom gradu, 4. i 11. decembra. Onima koji su se javno oglasili tim povodom zajedničko je da ih policija… »
Dekan Pravnog o prijavi: Očekujem da vidim dokaze, pribavljene na zakonit način
N1 Info 24.12.2021
"Očekujem da vidim dokaze, pribavljene na zakonit način, da sam učinio prekršaj koji mi se stavlja na teret - a to je hodanje pešaka po kolovozu", rekao je za N1 dekan Pravnog fakulteta u Nišu, Goran Obradović, jedan od građana Niša, koji su… »
Dekan Pravnog o prijavi zbog protesta: Čekam dokaze, nisu me legitimisali
Nova 24.12.2021
"Očekujem da vidim dokaze, pribavljene na zakonit način, da sam učinio prekršaj koji mi se stavlja na teret - a to je hodanje pešaka po kolovozu", rekao je za N1 dekan Pravnog fakulteta u Nišu, Goran Obradović, jedan od građana Niša, koji su… »
Vesti dana »
Studenti beogradskih fakulteta stigli u Petrovaradin, biciklisti ušli u Novi Sad
RTS pre 6 minutajoš 18 povezanih
Uhapšen u Velikom Gradištu zbog podmićivanja policajca: Hteo da "pogura" registraciju automobila
Radio 021 pre 2 satajoš 39 povezanih
Nacionalna organizacija potrošača Srbije: Komisija za zaštitu konkurencije ne radi svoj posao
Novi magazin pre 4 satijoš 23 povezane
Studenti beogradskih fakulteta nastavljaju šetnju do Novog Sada, noć proveli u Inđiji
Euronews pre 7 satijoš 37 povezanih