Повезане вести
Декан из Ниша чека да види доказе, и полицајци признају да су радили незаконито
Н1 Инфо 24.12.2021
Полиција у цивилу снимала је учеснике еколошких протеста широм Србије. На основу запажања полицајаца - које нису ни видели - Нишлијама и даље стижу прекршајни налози због блокирања саобраћаја. Међу њима је и декан Правног… »
Декан нишког Правног факултета пита се на основу чега је идентификован на протестима
РТС 24.12.2021
Прекршајном суду у Нишу стигло је 27 полицијских налога за покретање прекршајног поступка због организовања еколошких протеста 4. и 11. децембра без пријаве, као и због кретања по коловозу. Осморо грађана поднело је захтев за… »
Ниш: Све више универзитетских професора добија прекршајне налоге због учешћа у еко протестима
Данас 24.12.2021
Све више универзитетских професора у Нишу добија прекршајне налоге због тога што су учествовали у блокади саобраћаја током еколошког протеста у овом граду, 4. и 11. децембра. Онима који су се јавно огласили тим поводом заједничко… »
Декан Правног о пријави: Очекујем да видим доказе, прибављене на законит начин
Н1 Инфо 24.12.2021
"Очекујем да видим доказе, прибављене на законит начин, да сам учинио прекршај који ми се ставља на терет - а то је ходање пешака по коловозу", рекао је за Н1 декан Правног факултета у Нишу, Горан Обрадовић, један од грађана… »
Декан Правног о пријави због протеста: Чекам доказе, нису ме легитимисали
Нова 24.12.2021
"Очекујем да видим доказе, прибављене на законит начин, да сам учинио прекршај који ми се ставља на терет - а то је ходање пешака по коловозу", рекао је за Н1 декан Правног факултета у Нишу, Горан Обрадовић, један од грађана… »
Вести дана »
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4 сата – какав је поступак
Нова пре 13 минутајош 14 повезаних
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 33 минутајош 14 повезаних
Невероватни Јокић срушио рекорд Мајкла Џордана! Србин наставља да помера границе у НБА, неколико утакмица га дели од историје!
Курир пре 28 минутајош 16 повезаних
Кишовито и магловито јутро у Србији, највиша дневна температура 12 степени
РТС пре 1 сатјош 9 повезаних