Повезане вести
Ђоковића хвале тенисери: “Излуђује вас на терену, као да има џојстик”
Вести онлине 24.12.2021
Тренутно 13. тенисер света, Дијего Шварцман, говорио је позитивно о Новаку Ђоковићу. Он је упоредио игру најбољег тенисера света са видео-игрицама. – Ђоковић је нешто посебно. Као да га контролише џојстик. Веома је тешко… »
„Ђоковић је посебан, као да игра са џојстиком у руци“
Н1 Инфо 24.12.2021
Аргентински тенисер Дијего Шварцман признао је да се диви начину на који игра први рекет света Новак Ђоковић. Српски тенисер иза себе има фантастичну сезону у којој је освојио три титуле на гренд слемовима и играо финале… »
"Тениски Марадона" се диви Ђоковићу: "Излуђује ме, као да има џојстик у рукама"
Спортал блиц 24.12.2021
, аргентински тенисер и актуелни 13. рекет света, истакао је да се диви начину на који игра . Иза српског тенисера је једна од најдоминатнијих сезона у историји „белог спорта”, у којој је освојио три гренд слем титуле, а на… »
„Ђоковић ме излуђује, игра као да га контролишу џојстиком“
Нова 24.12.2021
Аргентински тенисер Дијего Шварцман описао је на сликовит начин колико му је тешко да игра против Новака Ђоковића. Шварцман и Новак су се састајали шест пута и сваки пут је славио српски играч, мада је Дијего на Ролан Гаросу… »
Вести дана »
Временска прогноза за уторак 10. фебруар 2026: Данас претежно облачно и хладније
Бета пре 42 минутајош 2 повезане
(ВИДЕО) Саша Обрадовић посебно истакао једног играча свог тима: Ја се распадам, могу да замислим како је њима
Данас пре 57 минутајош 4 повезане
Зграда полиције почиње са радом: Завршена реконструкција "Беле куће", ево када и у које време је доступна за грађане
Курир пре 7 минутајош 1 повезана
(Видео) "Само му је суза кренула" Отац је Милану Милошевићу пред смрт признао да се каје, а старији брат је извршио самоубиство: "Окачио се за цеви од радијатора"
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
Курти о суђењу Тачију: ОВК водила праведан рат и антиколонијални устанак
Данас пре 1 сатјош 2 повезане