Повезане вести
Берни Еклстон проговио о Хамилтону: ”Мислим да ће се Луис сада повући’
Вести онлине 24.12.2021
Овогодишњи шампион Формуле 1 је Макс Ферштапен који је у последњем кругу последње трке сезоне победио Луиса Хамилтона, а приче о самој трци, шампионату и будућности британског возача не престају. Тако, некадашњи први човек… »
Шок у формули 1: Луис Хамилтон одлази у пензију?
Вечерње новости 24.12.2021
ЕПА - Нисам разговарао са Луисом, али јесам са његовим оцем пре неколико дана. Одмах сам осетио да не жели да прича о будућности свог сина. Разговарали смо само о послу - рекао је Еклстон. - Не знам шта се дешава са Луисом, али… »
Потрес у формули 1: Разочарани Хамилтон размишља о повлачењу?
Спортал блиц 24.12.2021
Луис Хамилтон је после контроверзне завршнице у последњем кругу сезоне изгубио титулу од Макса Ферштапена. Британац је тако пропустио шансу да постане први возач у историји формуле 1 са осам освојених шампионских титула. Овакав… »
Берни Еклстон разочарао љубитеље ф1: ‘Мислим да се Хамилтон неће вратити’
Хот спорт 24.12.2021
‘Луис може само да изгуби у 2022. Доживео је велико разочарање!’ Некада први човек Формуле 1, Берни Еклстон, сматра да легендарни Луис Хамилтон више неће желети да се такмичи. Британац је био близу рекорда и освајања осме… »
Вести дана »
Отказан данашњи сусрет Зеленског и Трампове делегације у Бриселу, шта се догодило?
Данас пре 1 сатјош 38 повезаних
"Путин лично одлучује о судбини НИС-а" Кокотовић упозорава: Србија мора да преузме ризик и заштити своје тржиште
Курир пре 1 сатјош 32 повезане
Сијарто: Мађарска не може да прихвати одлуку ЕУ о укидању увоза руских енергената
Еуроневс пре 2 сатајош 33 повезане
Усвојен буџет и још 57 тачака дневног реда: Гас и нафта, Антонијевић, уџбеници - шта је све усвојено
НИН пре 43 минутајош 54 повезане
Ненајављена делегација Министарства културе у Заводу и чепркање по серверима: Брисање Генералштаба из регистра?
Машина пре 1 сатјош 44 повезане