Povezane vesti

"Kroz prozor sam ih izbacivao napolje": Stric heroj spasao četiri dečaka iz požara kod Žitorađe: Razbio sam vrata kad sam…

"Kroz prozor sam ih izbacivao napolje": Stric heroj spasao četiri dečaka iz požara kod Žitorađe: Razbio sam vrata kad sam…

Blic 24.12.2021
Samo je hitra preduzimljivost strica Dejana Zekića spasla četvoricu braće starosti 4, 6, 7 i 13 godina od požara koji je zahvatio njihovu kuću u selu Pejkovac kod Žitorađe. Požar se dogodio u četvrtak oko 2,00 sata po ponoći. Deca su sada dobro, ali zbog… »
Iz sna ga probudilo njihovo zapomaganje i jauk! Stric spasao 4 dečaka sigurne smrti kod Žitorađe

Iz sna ga probudilo njihovo zapomaganje i jauk! Stric spasao 4 dečaka sigurne smrti kod Žitorađe

Mondo 24.12.2021
Hitra reakcija strica Dejana Zekića spasla četvoricu braće starosti 4, 6, 7 i 13 godina. Hitra reakcija strica Dejana Zekića spasla četvoricu braće starosti 4, 6, 7 i 13 godina. Požar u kući Zekića, u selu Pejkovcu kod Žitorađe, izbio je noćas oko dva… »
Stravično svedočenje o požaru u Pejkovcu: Deca živa gorela, čudom preživela

Stravično svedočenje o požaru u Pejkovcu: Deca živa gorela, čudom preživela

Nova 24.12.2021
Četvorica braće uzrasta od četiri do 13 godina, pukom srećom izbegla su stravičnu smrt u požaru koji je u noći između 21. i 22. decembra izbio u njihovoj porodičnoj kući u selu Pejkovac kod Žitorađe. Mališani, koji žive sami jer ih je majka napustila a… »
"Devetoro dece bilo je u kući kad je izbio požar": Četvorica dečaka zadobila teške opekotine: "Oni su zaspali, a sveća je…

"Devetoro dece bilo je u kući kad je izbio požar": Četvorica dečaka zadobila teške opekotine: "Oni su zaspali, a sveća je…

Blic 23.12.2021
Četvorica dečaka uzrasta od 4 do 12 godina, povređenih u požaru koji je izbio u sredu tokom noći u njihovoj kući u selu Pejkovac u blizini Žitorađe, u stabilnom su stanju, ali imaju ozbiljne opekotine. Požar je izbio u sredu oko dva časa posle ponoći, u… »

Vesti dana »

Na izlazu iz Srbije, kamioni čekaju oko pet sati

Na izlazu iz Srbije, kamioni čekaju oko pet sati

N1 Info pre 18 minutajoš 22 povezane
Sijetl Sihoksi osvojili 60. Superbol

Sijetl Sihoksi osvojili 60. Superbol

Nedeljnik pre 38 minutajoš 20 povezanih
Naslovne strane za ponedeljak, 9. februar 2026. godine

Naslovne strane za ponedeljak, 9. februar 2026. godine

Beta pre 28 minutajoš 12 povezanih