Повезане вести
Лесор: Надам се титулама и успешној сезони
Дневник 24.12.2021
БЕОГРАД: „Надам се да ћемо ћемо освајати титуле и да ћемо имати успешну сезону. Прошле сезоне сам освојио Еврокуп са Монаком, не знам да ли ико освојио Еврокуп две године заредом, надам се да могу да упишем у историју и своје и… »
Гробари су ово једва чекали: Лесор се прикључио ‘парном ваљку’, одрадио тренинг па навијачима послао много јаку поруку!…
Хот спорт 24.12.2021
Кошаркаши Партизана предвођени најтрофејнијим европским стручњаком Жељком Обрадовићем, ове године имају највише могуће амбиције. Када је Жоц сео на клупу ‘парног ваљка’ уследиле су велике кадровске промене. У Хумску је стигао… »
Прва порука за гробаре - Партизан шампион! Матијас Лесор је црно-бели и једва чека да добро упозна Жељка Обрадовића
Мондо 24.12.2021
Француз задужио Партизанову опрему и ставио се на располагање шефу стручног штаба. Француз задужио Партизанову опрему и ставио се на располагање шефу стручног штаба Партизан је дочекао новог центра Матијаса Лесора, који се… »
Лесор одрадио први тренинг, уз шампионску поруку Партизановим навијачима!
Спортске.нет 24.12.2021
Најновије Партизаново појачање је некадашњи центар Црвене звезде Матијас Лесор који је допутовао у Београд и данас одрадио први тренинг са црно-белима. Наравно, искоришћена је и прилика да за клупску телевизију изнесе своје… »
“Партизан шампион, ајдее!”: Лесор стигао на први тренинг и одмах одушевио навијаче
Вести онлине 24.12.2021
Лесор је данас одрадио први тренинг са црно-белима, а потом за клупску телевизију истакао да ће му посебно задовољство бити рад са тренером Жељком Обрадовићем. Лесор је по доласку у клуб истакао да зна какав га притисак… »
Лесор одрадио први тренинг с Партизаном: Очекујем успешну сезону
Н1 Инфо 24.12.2021
Француски репрезентативац Матијас Лесор одрадио је први тренинг са Партизаном, чији ће дрес носити до краја ове сезоне. „Тек сам стигао, упознао сам тим. Пратим кошарку, знам да је ово добра екипа. Мој први тренинг је прошао… »
Лесор у Београду поручио „Партизан шампион“, па проговорио и српски
Нова 24.12.2021
Нови кошаркаш Партизана Матијас Лесор прикључио се тиму црно-белих и изразио наду да ће клуб из Хумске освојити титуле. „Тек сам стигао овде, па морам да се упознам са тимом, саставили су добру екипу. Први тренинг ми је прошао… »
Лесор после првог тренинга: "Надам се да ћу у историју уписати и своје и име Партизана"
Вечерње новости 24.12.2021
фото: принтскрин - кк партизан тв Француз је прошле сезоне у дресу Монака освојио Еврокуп, а сада ће имати прилику да то учини са другим клубом. - Надам се да ћемо освајати титуле и да ћемо имати успешну сезону. Прошле сезоне сам… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
НИН пре 3 сатајош 34 повезане
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 1 сатјош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 49 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 32 повезане