Povezane vesti
"Skočio sam na noge, nisam znao šta se događa": Zemljotres pogodio Sloveniju, osetili ga i u Hrvatskoj
Blic 25.12.2021
Sloveniji je jutros u 08.18 sati registrovan zemljotres jačine 3,6 stepeni po Rihteru, saopštio je Evropsko-mediteranski seizmološki centar (EMSC). Potres je registrovan na dubini od 12 kilometara. Epicentar je bio blizu hrvatske granice - 16… »
Zemljotres pogodio Sloveniju, osetili ga i u Hrvatskoj
RTV Novi Pazar 25.12.2021
Zemljotres jačine 4,2 stepena osetio se jutros u Sloveniji, kod mesta Ljutomer, 40 km od Maribora. Potres se osetio i u Hrvatskoj u blizini granice sa Slovenijom, navode 24sata. Potres je probudio Slovence na božićno jutro. Prema prvim informacijama… »
Potres probudio ljude: Zemljotres na božićno jutro u Sloveniji, osetio se i u Hrvatskoj
Večernje novosti 25.12.2021
Foto: Printscreen/Tviter/@LastQuake Javljaju se i Hrvati u blizini granice koji javljaju kako su osetili potres, navode 24sata. Potres je probudio Slovence na božićno jutro. Prema prvim informacijama EMSC-a, potres je bio magnitude 4.2, a kasnije je… »
Zemljotres u Sloveniji Treslo se tlo na božićno jutro, osetilo se i u Hrvatskoj
Kurir 25.12.2021
Zemljotres jačine 4,2 stepena osetio se jutros u Sloveniji, kod mesta Ljutomer, 40 km od Maribora. Zemljotres se osetio i u Hrvatskoj u blizini granice sa Slovenijom, navode 24sata. Potres je probudio Slovence na božićno jutro. Prema prvim… »
Snažan zemljotres na božić: Podrhtavalo tlo u Sloveniji, epicentar blizu Maribora
Mondo 25.12.2021
Potres se dogodio u jutarnjim satima. Potres se dogodio u jutarnjim satima. Epicentar potresa koji se jutros desio u Sloveniji je bio kod mesta Ljutomer, 40 kilometara od Maribora. Javljaju se i Hrvati u blizini granice koji javljaju kako su osetili… »
"Krevet mi se jako tresao, skočio sam na noge" Jak potres probudio građane na božićno jutro
Srbija danas 25.12.2021
Potres je probudio Slovence na božićno jutro. Epicentar potresa koji se jutros desio u Sloveniji je bio kod mesta Ljutomer, 40 km od Maribora. Javljaju se i Hrvati u blizini granice koji javljaju kako su osetili potres. Potres je probudio Slovence na… »