Повезане вести

"Скочио сам на ноге, нисам знао шта се догађа": Земљотрес погодио Словенију, осетили га и у Хрватској

"Скочио сам на ноге, нисам знао шта се догађа": Земљотрес погодио Словенију, осетили га и у Хрватској

Блиц 25.12.2021
Словенији је јутрос у 08.18 сати регистрован земљотрес јачине 3,6 степени по Рихтеру, саопштио је Европско-медитерански сеизмолошки центар (ЕМСЦ). Потрес је регистрован на дубини од 12 километара. Епицентар је био близу хрватске… »
Земљотрес погодио Словенију, осетили га и у Хрватској

Земљотрес погодио Словенију, осетили га и у Хрватској

РТВ Нови Пазар 25.12.2021
Земљотрес јачине 4,2 степена осетио се јутрос у Словенији, код места Љутомер, 40 км од Марибора. Потрес се осетио и у Хрватској у близини границе са Словенијом, наводе 24сата. Потрес је пробудио Словенце на божићно јутро. Према… »
Потрес пробудио људе: Земљотрес на божићно јутро у Словенији, осетио се и у Хрватској

Потрес пробудио људе: Земљотрес на божићно јутро у Словенији, осетио се и у Хрватској

Вечерње новости 25.12.2021
Фото: Принтсцреен/Твитер/@ЛастQуаке Јављају се и Хрвати у близини границе који јављају како су осетили потрес, наводе 24сата. Потрес је пробудио Словенце на божићно јутро. Према првим информацијама ЕМСЦ-а, потрес је био… »
Снажан земљотрес на божић: Подрхтавало тло у Словенији, епицентар близу Марибора

Снажан земљотрес на божић: Подрхтавало тло у Словенији, епицентар близу Марибора

Мондо 25.12.2021
Потрес се догодио у јутарњим сатима. Потрес се догодио у јутарњим сатима. Епицентар потреса који се јутрос десио у Словенији је био код места Љутомер, 40 километара од Марибора. Јављају се и Хрвати у близини границе који… »
Земљотрес у Словенији Тресло се тло на божићно јутро, осетило се и у Хрватској

Земљотрес у Словенији Тресло се тло на божићно јутро, осетило се и у Хрватској

Курир 25.12.2021
Земљотрес јачине 4,2 степена осетио се јутрос у Словенији, код места Љутомер, 40 км од Марибора. Земљотрес се осетио и у Хрватској у близини границе са Словенијом, наводе 24сата. Потрес је пробудио Словенце на божићно јутро… »
"Кревет ми се јако тресао, скочио сам на ноге" Јак потрес пробудио грађане на божићно јутро

"Кревет ми се јако тресао, скочио сам на ноге" Јак потрес пробудио грађане на божићно јутро

Србија данас 25.12.2021
Потрес је пробудио Словенце на божићно јутро. Епицентар потреса који се јутрос десио у Словенији је био код места Љутомер, 40 км од Марибора. Јављају се и Хрвати у близини границе који јављају како су осетили потрес. Потрес је… »

Вести дана »