Povezane vesti
Sakić u stručnom štabu Dejana Stankovića
N1 Info 25.12.2021
Nenad Sakić, nekadašnji igrač Crvene zvezde, postao je član stručnog štaba Dejana Stankovića. “Veoma sam emotivan. Povratak u klub gde sam dostigao fudbalski zenit i u kom sam ostvario san je nešto posebno. Osećaj je isti kao kad sam i prvi put… »
Bio je reprezentativac Jugoslavije i mihina desna ruka: Ko je Stankovićev novi pomoćnik, čovek kojeg je vratio u Zvezdu?
Mondo 25.12.2021
Karijeru je gradio u dva domaća i dva italijanska kluba, a odmah nakon igračkih dana preselio se na klupu. Karijeru je gradio u dva domaća i dva italijanska kluba, a odmah nakon igračkih dana preselio se na klupu. Crvena zvezda ima novo pojačanje… »
"Veoma sam emotivan!" Stanković dobio pojačanje u stručnom štabu: Učiniću sve da pomognem Zvezdi
Večernje novosti 25.12.2021
FOTO: FK Crvena zvezda Nije mogao da sakrije sreću sada već pomoćnik šefa stručnog štaba što će ponovo biti među crveno-belima. - Veoma sam emotivan. Povratak u klub gde sam dostigao fudbalski zenit i u kom sam ostvario san je nešto posebno… »
Neizmerno verujem da će zvezda prestići Partizan: Stankoviću stiglo pojačanje - bivši saigrač i Mihina "desna ruka"!
Mondo 25.12.2021
Nenad Sakić je novi član stručnog štaba Crvene zvezde. Nenad Sakić je novi član stručnog štaba Crvene zvezde. Crvena zvezda je uspela da se plasira u osminu finala Lige Evrope, a sada će pred nove izazove u 2022. godine biti i dodatno pojačani… »
Igrao sa Dekijem, pomagao Mihi i sada je opet u Zvezdi
Nova 25.12.2021
Proslavljeni fudbaler i nekadašnji defanzivac Crvene zvezde, Nenad Sakić, ponovo je u svom klubu, ali ovog puta u ulozi člana stručnog štaba Dejana Stankovića. „Veoma sam emotivan. Povratak u klub gde sam dostigao fudbalski zenit i u kom sam… »
Novo pojačanje zvezde ne krije emocije: Imao sam priliku da budem deo tima sa Stankovićem – jako sam srećan! (video)
Hot sport 25.12.2021
Ponovo će raditi sa Stankovićem. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nenad Sakić, vratio se u svoj voljeni klub, ovog puta u nešto drugačijoj ulozi. On će biti novo pojačanje stručnog štaba crveno-belih, a do sada je već imao prilike da sarađuje… »
Nenad Sakić emotivno po povratku u Zvezdu: Ko je nosio crveno-beli dres...
Sportski žurnal 25.12.2021
Prethodno je Nenad Sakić bio selektor kadeta i omladinaca Srbije, šef struke Napretka i Trajala. Stručni štab Crvena zvezde od petka je i zvanično jači za Nenada Sakića (50) sa kojim je trener Dejan Stanković sarađivao u igračkim danima. Sakić… »
Vesti dana »
U 16h na Slaviji protest studenata, poljoprivrednika i građana: „Ovo je borba celog naroda“
Glas Zaječara pre 4 satijoš 12 povezanih
Otvorena deonica od Kruševca do Vrnjačke Banje na Moravskom koridoru
Nova ekonomija pre 36 minutajoš 14 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 6 satijoš 1 povezana
"Pašće i do 40 centimetara snega": Oglasilo se JP "Putevi Srbije"
Telegraf pre 1 satjoš 13 povezanih