Повезане вести
Био је репрезентативац Југославије и михина десна рука: Ко је Станковићев нови помоћник, човек којег је вратио у Звезду?
Мондо 25.12.2021
Каријеру је градио у два домаћа и два италијанска клуба, а одмах након играчких дана преселио се на клупу. Каријеру је градио у два домаћа и два италијанска клуба, а одмах након играчких дана преселио се на клупу. Црвена звезда… »
Сакић у стручном штабу Дејана Станковића
Н1 Инфо 25.12.2021
Ненад Сакић, некадашњи играч Црвене звезде, постао је члан стручног штаба Дејана Станковића. “Веома сам емотиван. Повратак у клуб где сам достигао фудбалски зенит и у ком сам остварио сан је нешто посебно. Осећај је исти као кад… »
"Веома сам емотиван!" Станковић добио појачање у стручном штабу: Учинићу све да помогнем Звезди
Вечерње новости 25.12.2021
ФОТО: ФК Црвена звезда Није могао да сакрије срећу сада већ помоћник шефа стручног штаба што ће поново бити међу црвено-белима. - Веома сам емотиван. Повратак у клуб где сам достигао фудбалски зенит и у ком сам остварио сан је… »
Играо са Декијем, помагао Михи и сада је опет у Звезди
Нова 25.12.2021
Прослављени фудбалер и некадашњи дефанзивац Црвене звезде, Ненад Сакић, поново је у свом клубу, али овог пута у улози члана стручног штаба Дејана Станковића. „Веома сам емотиван. Повратак у клуб где сам достигао фудбалски зенит… »
Неизмерно верујем да ће звезда престићи Партизан: Станковићу стигло појачање - бивши саиграч и Михина "десна рука"!
Мондо 25.12.2021
Ненад Сакић је нови члан стручног штаба Црвене звезде. Ненад Сакић је нови члан стручног штаба Црвене звезде. Црвена звезда је успела да се пласира у осмину финала Лиге Европе, а сада ће пред нове изазове у 2022. године бити и… »
Ново појачање звезде не крије емоције: Имао сам прилику да будем део тима са Станковићем – јако сам срећан! (видео)
Хот спорт 25.12.2021
Поново ће радити са Станковићем. Некадашњи фудбалер Црвене звезде Ненад Сакић, вратио се у свој вољени клуб, овог пута у нешто другачијој улози. Он ће бити ново појачање стручног штаба црвено-белих, а до сада је већ имао… »
Ненад Сакић емотивно по повратку у Звезду: Ко је носио црвено-бели дрес...
Спортски журнал 25.12.2021
Претходно је Ненад Сакић био селектор кадета и омладинаца Србије, шеф струке Напретка и Трајала. Стручни штаб Црвена звезде од петка је и званично јачи за Ненада Сакића (50) са којим је тренер Дејан Станковић сарађивао у играчким… »
Вести дана »
Вучић данас у Бриселу на радној вечери коју приређују Фон дер Лајен и Кошта
Телеграф пре 1 сатјош 7 повезаних
Четири удеса током ноћи у Београду: Седморо повређених, три особе имају тешке повреде
Б92 пре 17 минутајош 9 повезаних
Тендери за радове на Железничкој станици у Новом Саду: Могуће су компликације
Радио 021 пре 2 минутајош 1 повезана
Ујутру магловито и облачно, током дана сунчано, температура до 16 степени
РТВ пре 1 сатјош 7 повезаних