Повезане вести

Репера оптужила још једна бивша девојка: Имала сам подливе и расцепану усну

Репера оптужила још једна бивша девојка: Имала сам подливе и расцепану усну

Нова 25.12.2021
Након што је политичка активисткиња Нина Стојаковић на Твитеру оптужила репера Уроша Радивојевића, познатијег као Нумеро да је наводно тукао, гушио и малтретирао њену сестру, огласила се и још једна наводно његова бивша… »
Ко је Нумеро? Репер који је пријављен полицији за злостављање напрасно нестао са друштвених мрежа

Ко је Нумеро? Репер који је пријављен полицији за злостављање напрасно нестао са друштвених мрежа

Србија данас 25.12.2021
Након што је сазнао да је пријављен полицији! Као бомба је одјекнула вест да је репер Урош Радивојевић, познатији као Нумеро, злостављао своју девојку, а да је сада пријављен полицији (детаљније кликом ОВДЕ) Подсетимо, 24… »
Отишла да пријави репера Нумера, у полицији јој рекли „да иде кући и заборави“

Отишла да пријави репера Нумера, у полицији јој рекли „да иде кући и заборави“

Нова 25.12.2021
Нина Стојаковић, сестра девојке која је оптужила репера Уроша Радивојевића, познатијег као Нумеро, за физичко и психичко злостављање, поново се обратила путем Твитера, али овог пута полицијским службеницима који су, како је… »
Бивши сарадник репера оптуженог за насиље: Нисмо били пријатељи, лош је човек

Бивши сарадник репера оптуженог за насиље: Нисмо били пријатељи, лош је човек

Нова 25.12.2021
На Твитер профилу Ајкуловски, Мишко Ајкулић, објављена је неколицина твитова који се тичу репера Уроша Радивојевића познатијег као Нумеро. Твитове је Ајкуловски објавио након објава Нумерове бивше, девојке Ивоне, у којима тврди… »
Српског репера за насиље оптужила још једна бивша девојка: "Имала сам подливе и расцепану усну, изгубила сам косу"

Српског репера за насиље оптужила још једна бивша девојка: "Имала сам подливе и расцепану усну, изгубила сам косу"

Блиц 25.12.2021
Након оптужби политичке активисткиње Нине Стојаковић да је репер Урош Радивојевић, познатији као Нумеро, злостављао њену сестру Лидију, огласила се још једна девојка која тврди да је била у вези са музичарем и да је од њега… »
Репер Урош угасио профиле на мрежама након оптужби за насиље Искључио и телефон, сестра његове бивше девојке тврди: "Тукао…

Репер Урош угасио профиле на мрежама након оптужби за насиље Искључио и телефон, сестра његове бивше девојке тврди: "Тукао…

Блиц 25.12.2021
Репер Урош Радивојевић, познатији као Нумеро, угасио је све профиле на друштвеним мрежама након што га је политичка активисткиња Нина Стојаковић на Твитеру оптужила да је злостављао њену сестру Лидију. Поред тога што се… »
Гушио ми је сестру до онесвешћивања: Нина Стојаковић изнела тешке оптужбе на рачун репера Уроша Радивојевића Нумера

Гушио ми је сестру до онесвешћивања: Нина Стојаковић изнела тешке оптужбе на рачун репера Уроша Радивојевића Нумера

Курир 25.12.2021
Нина Стојаковић је на свом Твитер налогу поделила шта се наводно догодило њеној рођеној сестри Лидији, тврдећи да је наводно трпела ужасно насиље од стране доскорашњег дечка Уроша Радивојевића, познатијег као репер Нумеро, са… »
Активисткиња оптужила репера да јој је злостављао сестру "Гушио ју је до онесвешћивања, лежала је у болници недељама"

Активисткиња оптужила репера да јој је злостављао сестру "Гушио ју је до онесвешћивања, лежала је у болници недељама"

Вечерње новости 25.12.2021
Фото: Принтсцреен/Инстаграм Нина је у објави оптужила репера да је злостављао њену сестру, која је, како тврди, због тога покушала да изврши самоубиство, пише Блиц. - Моју рођену сестру Лидију, која годинама пати од депресије… »
Након оптужби за насиље, репер обрисао све профиле на друштвеним мрежама

Након оптужби за насиље, репер обрисао све профиле на друштвеним мрежама

Нова 25.12.2021
Репер Урош Радивојевић, познатији као Нумеро, угасио је све профиле на друштвеним мрежама, након што су га бивше девојке оптужиле за насиље. Наиме, политичка активисткиња Нина Стојаковић на Твитеру је оптужила репера познатијег… »
Још једна бивша девојка оптужила репера Нумеро за насиље: Била сам у подливима са расцепаном усном, мислио је да га варам

Још једна бивша девојка оптужила репера Нумеро за насиље: Била сам у подливима са расцепаном усном, мислио је да га варам

Ноизз 25.12.2021
Након што је Нина Стојаковић на Твитеру оптужила репера Уроша Радивојевића, познатијег као Нумеро да је наводно тукао, гушио и малтретирао њену сестру, огласила се и још једна наводно његова бивша девојка. На наводе… »
Уједи, модрице, поцепане усне: Језиви детаљи злостављања за које је оптужен репер "Покушала је да се убије"

Уједи, модрице, поцепане усне: Језиви детаљи злостављања за које је оптужен репер "Покушала је да се убије"

Србија данас 25.12.2021
Потресно! Нина Стојаковић, вереница председника Покрета слободних грађана Павла Грбовића и политичка активисткиња, на свом Твитер налогу поделила је шта се наводно догодило њеној рођеној сестри Лидији, тврдећи да је наводно… »
"Гушио ју је до онесвешћивања!" Српска политичарка оптужила репера да јој је злостављао сестру

"Гушио ју је до онесвешћивања!" Српска политичарка оптужила репера да јој је злостављао сестру

Србија данас 25.12.2021
Страшно! Нина Стојаковић, вереница председника Покрета слободних грађана Павла Грбовића и политичка активисткиња, на свом Твитер налогу поделила је шта се наводно догодило њеној рођеној сестри Лидији, тврдећи да је наводно… »
Српска политичарка оптужила репера да јој је злостављао сестру "Гушио ју је до онесвешћивања", он се огласио: "Ово је хаос"…

Српска политичарка оптужила репера да јој је злостављао сестру "Гушио ју је до онесвешћивања", он се огласио: "Ово је хаос"…

Блиц 25.12.2021
Нина Стојаковић, вереница председника Покрета слободних грађана Павла Грбовића и политичка активисткиња, на свом Твитер налогу поделила је шта се наводно догодило њеној рођеној сестри Лидији, тврдећи да је наводно трпела ужасно… »
Још једна бивша оптужила домаћег репера за злостављање?! Нова шок објава о којој брује мреже

Још једна бивша оптужила домаћег репера за злостављање?! Нова шок објава о којој брује мреже

Мондо 25.12.2021
Извесна Ивона тврди да ју је репер малтретирао када су били у вези. Извесна Ивона тврди да ју је репер малтретирао када су били у вези. Након што је Нина Стојаковић на Твитеру оптужила репера Уроша Радивојевића, познатијег као… »
Српског репера девојка оптужила за насиље: Гушио је до онесвешћивања

Српског репера девојка оптужила за насиље: Гушио је до онесвешћивања

Нова 25.12.2021
Српског репера Уроша Радивојевића познатијег као Нумеро бивша девојка пријавила је полицији због физичког и психичког насиља које је годинама уназад наводно трпела, због чега је желела да оконча и свој живот. Све ово у својим… »
Бура на мрежама - домаћег репера оптужила за злостављање? Шок објава о бившој девојци, и он се огласио

Бура на мрежама - домаћег репера оптужила за злостављање? Шок објава о бившој девојци, и он се огласио

Мондо 25.12.2021
Нина Стојаковић огласила се путем друштвених мрежа и све шокирала тврдњама да је њену сестру Лидију познати домаћи репер наводно психички и физички малтретирао док су живели заједно. Нина Стојаковић огласила се путем друштвених… »
Репер Нумеро оптужен да је физички и психички злостављао девојку - њена сестра тврди да ју је тукао и гушио

Репер Нумеро оптужен да је физички и психички злостављао девојку - њена сестра тврди да ју је тукао и гушио

Ноизз 25.12.2021
Српски репер Нумеро, чије је име Урош Радивојевић оптужен је да је више од годину дана злостављао девојку са којом је живео. Ове наводе изнела је сестра његове девојке Нина Стојаковић, иначе девојка лидера Покрета слободних… »

Вести дана »