Повезане вести

Самохрана сам мајка, прошла сам сито и решето! Маја грцала у сузама, испричала своју тешку животну причу: Немам више породицу…

Самохрана сам мајка, прошла сам сито и решето! Маја грцала у сузама, испричала своју тешку животну причу: Немам више породицу…

Курир 25.12.2021
Маја Ковачевић расплакала се због због коментара другара свог цимера Луке Павловића. - Он ми је прекрасан, има дивну фамилију, а ја немам... увек сам била црна овца, од 16. године сам соло, прошла сам сито и решето, самохрана сам… »
Нова журка у бару - пратите уживо! За добар провод задужен дј Схон - такмичари на плесном подијуму!

Нова журка у бару - пратите уживо! За добар провод задужен дј Схон - такмичари на плесном подијуму!

Мондо 25.12.2021
Након прве дисквалификације, номинације и суза у ријалитију на Курир телевизије, мало забаве у Влајковићевој 8! Након прве дисквалификације, номинације и суза у ријалитију на Курир телевизије, мало забаве у Влајковићевој 8! Након… »
Одмах сви на курир ТВ! Почиње најлуђа журка суботом вече: Познати дј доводи атмосферу до усијања!

Одмах сви на курир ТВ! Почиње најлуђа журка суботом вече: Познати дј доводи атмосферу до усијања!

Курир 25.12.2021
Почела је још једна журка у ријалитију Бар, а Ди-џеј Схон је задужен вечерас за незабораван провод. Вечерас се у Влајковићевој 8 одржава журка у организацији такмичара. Стиже познати београдски ди-џеј, загревање је већ увелико… »
Публика је одлучила: Милица је номинована, а ова такмичарка је омиљена.. за њу кажу да је најсмернија у Бару

Публика је одлучила: Милица је номинована, а ова такмичарка је омиљена.. за њу кажу да је најсмернија у Бару

Курир 25.12.2021
Врата ријалитија Бар отворена су за све посетиоце након велике журке на којој је наступила Милица Тодоровић, а сада је саопштено и ко је прва номинована такмичарка за отказ. У питању је Милица Радовановић, номинована од стране… »
Кристина у шоку после доласка водитељке: Гледаоци полудели због плавуше с деколтеом - погледајте њену реакцију! (фото)

Кристина у шоку после доласка водитељке: Гледаоци полудели због плавуше с деколтеом - погледајте њену реакцију! (фото)

Мондо 25.12.2021
Већ прве вечери су сви причали о њој! Већ прве вечери су сви причали о њој! Врата ријалитија Бар коначно су отворена за посетиоце, али гости Бара ускоро ће бити ускраћени за услугу једног од такмичара. Вечерас смо имали прве… »
Чула сам да му пријатељи говоре "даље од ње": Такмичарка Бара грцала у сузама - открила тешку животну причу

Чула сам да му пријатељи говоре "даље од ње": Такмичарка Бара грцала у сузама - открила тешку животну причу

Мондо 25.12.2021
У вечерашњој емисији ријалитија Бар на Курир телевизији, сазнаћете зашто је плакала Маја. У вечерашњој емисији ријалитија Бар на Курир телевизији, сазнаћете зашто је плакала Маја У вечерашњој емисији ријалитија Бар на Курир… »
Голотиња, сузе и номинације - вечерас нас чека лудило у Бару: Погледајте шта се дешавало током журке, а шта после!

Голотиња, сузе и номинације - вечерас нас чека лудило у Бару: Погледајте шта се дешавало током журке, а шта после!

Мондо 25.12.2021
Вечерас од 20 часова на Курир телевизији пратимо нова дешавања у Бару и прве номинације! Вечерас од 20 часова на Курир телевизији пратимо нова дешавања у Бару и прве номинације! Врата ријалитија Бар отворена су за све посетиоце… »
Све већа тензија у бару! Такмичарка номинована за отказ, а пред овом учесницом је тешка одлука!

Све већа тензија у бару! Такмичарка номинована за отказ, а пред овом учесницом је тешка одлука!

Мондо 25.12.2021
Након прве журке уследиле су важне одлуке! Након прве журке уследиле су важне одлуке! Врата ријалитија Бар отворена су за све посетиоце након велике журке на којој је наступила Милица Тодоровић, а сада је саопштено и ко је прва… »
Тензија у бару све већа! Она је прва номинована за отказ, а ево коме још неће бити свеједно!

Тензија у бару све већа! Она је прва номинована за отказ, а ево коме још неће бити свеједно!

Курир 25.12.2021
Кристина Станковић ове недеље, од стране публике изабрана је за фаворита, док неки учесници имају разлог да се плаше за свој останак у ријалитију. Наиме, Милица Радовановић прва је номинована од стране такмичара за отказ, а… »

Вести дана »