Povezane vesti

Samohrana sam majka, prošla sam sito i rešeto! Maja grcala u suzama, ispričala svoju tešku životnu priču: Nemam više…

Samohrana sam majka, prošla sam sito i rešeto! Maja grcala u suzama, ispričala svoju tešku životnu priču: Nemam više…

Kurir 25.12.2021
Maja Kovačević rasplakala se zbog zbog komentara drugara svog cimera Luke Pavlovića. - On mi je prekrasan, ima divnu familiju, a ja nemam... uvek sam bila crna ovca, od 16. godine sam solo, prošla sam sito i rešeto, samohrana sam majka, nemam ni… »
Odmah svi na kurir TV! Počinje najluđa žurka subotom veče: Poznati dj dovodi atmosferu do usijanja!

Odmah svi na kurir TV! Počinje najluđa žurka subotom veče: Poznati dj dovodi atmosferu do usijanja!

Kurir 25.12.2021
Počela je još jedna žurka u rijalitiju Bar, a Di-džej Shon je zadužen večeras za nezaboravan provod. Večeras se u Vlajkovićevoj 8 održava žurka u organizaciji takmičara. Stiže poznati beogradski di-džej, zagrevanje je već uveliko počelo… »
Nova žurka u baru - pratite uživo! Za dobar provod zadužen dj Shon - takmičari na plesnom podijumu!

Nova žurka u baru - pratite uživo! Za dobar provod zadužen dj Shon - takmičari na plesnom podijumu!

Mondo 25.12.2021
Nakon prve diskvalifikacije, nominacije i suza u rijalitiju na Kurir televizije, malo zabave u Vlajkovićevoj 8! Nakon prve diskvalifikacije, nominacije i suza u rijalitiju na Kurir televizije, malo zabave u Vlajkovićevoj 8! Nakon lude žurke koju je… »
Kristina u šoku posle dolaska voditeljke: Gledaoci poludeli zbog plavuše s dekolteom - pogledajte njenu reakciju! (foto)

Kristina u šoku posle dolaska voditeljke: Gledaoci poludeli zbog plavuše s dekolteom - pogledajte njenu reakciju! (foto)

Mondo 25.12.2021
Već prve večeri su svi pričali o njoj! Već prve večeri su svi pričali o njoj! Vrata rijalitija Bar konačno su otvorena za posetioce, ali gosti Bara uskoro će biti uskraćeni za uslugu jednog od takmičara. Večeras smo imali prve nominacije tokom… »
Publika je odlučila: Milica je nominovana, a ova takmičarka je omiljena.. za nju kažu da je najsmernija u Baru

Publika je odlučila: Milica je nominovana, a ova takmičarka je omiljena.. za nju kažu da je najsmernija u Baru

Kurir 25.12.2021
Vrata rijalitija Bar otvorena su za sve posetioce nakon velike žurke na kojoj je nastupila Milica Todorović, a sada je saopšteno i ko je prva nominovana takmičarka za otkaz. U pitanju je Milica Radovanović, nominovana od strane takmičara, koji su za… »
Čula sam da mu prijatelji govore "dalje od nje": Takmičarka Bara grcala u suzama - otkrila tešku životnu priču

Čula sam da mu prijatelji govore "dalje od nje": Takmičarka Bara grcala u suzama - otkrila tešku životnu priču

Mondo 25.12.2021
U večerašnjoj emisiji rijalitija Bar na Kurir televiziji, saznaćete zašto je plakala Maja. U večerašnjoj emisiji rijalitija Bar na Kurir televiziji, saznaćete zašto je plakala Maja U večerašnjoj emisiji rijalitija Bar na Kurir televiziji od 20… »
Golotinja, suze i nominacije - večeras nas čeka ludilo u Baru: Pogledajte šta se dešavalo tokom žurke, a šta posle!

Golotinja, suze i nominacije - večeras nas čeka ludilo u Baru: Pogledajte šta se dešavalo tokom žurke, a šta posle!

Mondo 25.12.2021
Večeras od 20 časova na Kurir televiziji pratimo nova dešavanja u Baru i prve nominacije! Večeras od 20 časova na Kurir televiziji pratimo nova dešavanja u Baru i prve nominacije! Vrata rijalitija Bar otvorena su za sve posetioce nakon velike žurke… »
Tenzija u baru sve veća! Ona je prva nominovana za otkaz, a evo kome još neće biti svejedno!

Tenzija u baru sve veća! Ona je prva nominovana za otkaz, a evo kome još neće biti svejedno!

Kurir 25.12.2021
Kristina Stanković ove nedelje, od strane publike izabrana je za favorita, dok neki učesnici imaju razlog da se plaše za svoj ostanak u rijalitiju. Naime, Milica Radovanović prva je nominovana od strane takmičara za otkaz, a svemu tome očigledno je… »
Sve veća tenzija u baru! Takmičarka nominovana za otkaz, a pred ovom učesnicom je teška odluka!

Sve veća tenzija u baru! Takmičarka nominovana za otkaz, a pred ovom učesnicom je teška odluka!

Mondo 25.12.2021
Nakon prve žurke usledile su važne odluke! Nakon prve žurke usledile su važne odluke! Vrata rijalitija Bar otvorena su za sve posetioce nakon velike žurke na kojoj je nastupila Milica Todorović, a sada je saopšteno i ko je prva nominovana… »

Vesti dana »