Povezane vesti
Građanski preokret: Ministar Momirović potvrdio nelegalnu gradnju Linglonga
Nova 25.12.2021
Građanski preokret iz Zrenjanina ocenio je da je ministar građevinarstva Tomislav Momirović "potvrdio" nelegalnu gradnju pogona autoguma kineske kompanije Linglong. Kako saopštavaju, to je učinio izjavom da je u vezi s tim projektom „bilo određenih… »
Građanski preokret: Ministar građevinarstva potvrdio nelegalnu gradnju Linglonga
Radio 021 25.12.2021
Građanski preokret iz Zrenjanina ocenio je da je ministar građevinarstva Tomislav Momirović "potvrdio" nelegalnu gradnju pogona autoguma kineske kompanije Linglong. Kako saopštavaju, to je učinio izjavom da je u vezi s tim projektom "bilo određenih… »
Građanski preokret: Ministar Momirović potvrdio nelegalnu gradnju Linglonga
Danas 24.12.2021
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović je danas potvrdio izvršenje krivičnog dela građenje bez građevinske dozvole na gradilištu fabrike autoguma Linglong kod Zrenjanina, a moguće je i da se sastao sa izvršiocima tog… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 2 satajoš 6 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 4 satijoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 2 satajoš 51 povezana
Tramp žestoko zapretio Evropi: Birajte između Zelenskog i Teherana
Večernje novosti pre 46 minutajoš 55 povezanih