Povezane vesti
''Partija pokera - Ne računajte na Novaka''?!
Sportske.net 26.12.2021
Igra nerava na relaciji između organizatora Australijan opena i najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i dalje traje, a do početka turnira ostalo je još svega tri nedelje. Još uvek se ne zna da li će Đoković moći da učestvuje, s obzirom na rigorozne… »
"Đoković? Deluje mi da ne računaju na njega": Rus smatra da Novak neće igrati na Australijan openu
Večernje novosti 26.12.2021
Teniski savez Srbije Ako pitate Rusa Andreja Rubljova, on smatra da osvajač devet titula u Melburnu neće nastupiti na prvom grend slemu. - Koliko sam razumeo iz onoga što sam pročitao, oni ne računaju na njega. Ovo je kao poker meč, čekamo da vidimo ko… »
"Novak neće igrati na Australijan openu, oni ne računaju na njega!" Ruski teniser otpisao Đokovića sa prvog grend slema!
Sportal blic 26.12.2021
Drugi reket Rusije i trenutno peti reket sveta, , izneo je svoja očekivanja oko učešća na predstojećem . Rus je istakao da ne očekuje da će se Novak pojaviti u Melburnu, što dodatno podgreva . Đokovićevo učešće na prestižnom grend slem turniru dovedeno… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno sprovođenje Briselskog sporazuma, ZSO prioritet
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

"Bolje vaspitavaj ćerku i sina": Ivan Marinković oči u oči sa bivšom: Nastao haos u emisiji, sve se orilo od teških reči
Blic pre 6 satijoš 4 povezane