Povezane vesti

''Partija pokera - Ne računajte na Novaka''?!

''Partija pokera - Ne računajte na Novaka''?!

Sportske.net 26.12.2021
Igra nerava na relaciji između organizatora Australijan opena i najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i dalje traje, a do početka turnira ostalo je još svega tri nedelje. Još uvek se ne zna da li će Đoković moći da učestvuje, s obzirom na… »
"Đoković? Deluje mi da ne računaju na njega": Rus smatra da Novak neće igrati na Australijan openu

"Đoković? Deluje mi da ne računaju na njega": Rus smatra da Novak neće igrati na Australijan openu

Večernje novosti 26.12.2021
Teniski savez Srbije Ako pitate Rusa Andreja Rubljova, on smatra da osvajač devet titula u Melburnu neće nastupiti na prvom grend slemu. - Koliko sam razumeo iz onoga što sam pročitao, oni ne računaju na njega. Ovo je kao poker meč, čekamo da… »
"Novak neće igrati na Australijan openu, oni ne računaju na njega!" Ruski teniser otpisao Đokovića sa prvog grend slema!

"Novak neće igrati na Australijan openu, oni ne računaju na njega!" Ruski teniser otpisao Đokovića sa prvog grend slema!

Sportal blic 26.12.2021
Drugi reket Rusije i trenutno peti reket sveta, , izneo je svoja očekivanja oko učešća na predstojećem . Rus je istakao da ne očekuje da će se Novak pojaviti u Melburnu, što dodatno podgreva . Đokovićevo učešće na prestižnom grend slem… »

Vesti dana »