Povezane vesti
''Partija pokera - Ne računajte na Novaka''?!
Sportske.net 26.12.2021
Igra nerava na relaciji između organizatora Australijan opena i najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i dalje traje, a do početka turnira ostalo je još svega tri nedelje. Još uvek se ne zna da li će Đoković moći da učestvuje, s obzirom na… »
"Đoković? Deluje mi da ne računaju na njega": Rus smatra da Novak neće igrati na Australijan openu
Večernje novosti 26.12.2021
Teniski savez Srbije Ako pitate Rusa Andreja Rubljova, on smatra da osvajač devet titula u Melburnu neće nastupiti na prvom grend slemu. - Koliko sam razumeo iz onoga što sam pročitao, oni ne računaju na njega. Ovo je kao poker meč, čekamo da… »
"Novak neće igrati na Australijan openu, oni ne računaju na njega!" Ruski teniser otpisao Đokovića sa prvog grend slema!
Sportal blic 26.12.2021
Drugi reket Rusije i trenutno peti reket sveta, , izneo je svoja očekivanja oko učešća na predstojećem . Rus je istakao da ne očekuje da će se Novak pojaviti u Melburnu, što dodatno podgreva . Đokovićevo učešće na prestižnom grend slem… »
Vesti dana »
"Šetao se s crnim ogrtačem, duge: Brade..." Meštani o roditeljima beba koja su iskopane iz dvorišta kod Varaždina: "Videla sam jednom i devojčicu..."
Blic pre 7 satijoš 3 povezane
Kombinacija Karlika i Tajrika Džonsa za ovacije navijača u „Beogradskoj areni“ (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Putin i Erdogan razgovarali o Siriji: Vlada u Damasku da se uključi u politički dijalog
Kurir pre 4 satijoš 3 povezane
Srbi sve bliži EU, ali emotivno vezani za Rusiju i Kinu: Nezaposlenost nestaje sa liste briga građana: KiM, korupcija i protesti su među glavnim temama
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
"Nećemo uvesti sankcije Rusiji": Vučić iz Brisela: "Kritikujte me, baš me briga"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana