Povezane vesti
"Cimao me i ubeđivao da sam s njegovom devojkom": Dve devojke optužile repera Numera da ih je brutalno zlostavljao, a sada je…
Blic 26.12.2021
Nina Stojaković optužila je repera Uroša Radivojevića Numera da je godinu i po dana zlostavljao njenu sestru Lidiju, a optužbama se tokom dana pridružila i devojka koja se na Tviteru predstavlja kao Ivona. One tvrde da ih je reper optuživao da su… »
Repera 2 devojke optužile za nasilje, SAD se oglasio i njegov kolega: Istina je, optuživao me da sam sa njegovom devojkom!
Kurir 26.12.2021
Nina Stojaković optužila je repera Uroša Radivojevića Numera da je godinu i po dana zlostavljao njenu sestru Lidiju, a optužbama se tokom dana pridružila i devojka koja se na Tviteru predstavlja kao Ivona. Stojakovićeva je na Tviteru preksinoć… »
Vesti dana »

Gradnja u Bloku 4: Investitor tvrdi da je sve po propisima, stanari demantuju
Insajder pre 40 minutajoš 15 povezanih

Počela prijava za besplatne udžbenike: Rok do 10. juna, evo ko sve može da se prijavi
Mondo pre 29 minutajoš 24 povezane

Osuđen na 12 godina vozač VS koji je oklopnim vozilom usmrtio pet ljudi kod Raške
N1 Info pre 1 satjoš 28 povezanih

Ministarstvo: Četiri proizvođača obmanjivala potrošače kafu sa dodatkom surogata prodavao kao čistu kafu
N1 Info pre 34 minutajoš 14 povezanih