Повезане вести

"Русија нема куда": Путин: Довели су нас у ситуацију да морамо да кажемо "Станите!"

"Русија нема куда": Путин: Довели су нас у ситуацију да морамо да кажемо "Станите!"

Блиц 26.12.2021
Руски председник Владимир Путин поновио је данас, говорећи о питањима безбедности, да је Русија дотерана до такве линије да нема куда даље. - Већ сам говорио о 'црвеним линијама' које, сматрамо, не смеју бити пређене. Ствар је… »
Путин: Размотрићемо низ опција ако Запад одбије безбедносне гаранције

Путин: Размотрићемо низ опција ако Запад одбије безбедносне гаранције

Слободна Европа 26.12.2021
Председник Русије Владимир Путин изјавио је 26. децембра да ће размотрити низ опција уколико Запад не одговори његовом тражењу безбедносних гаранција којима би се спречило ширење НАТО на Украјину. Раније овог месеца Москва је… »
Шта је за Русију питање живота и смрти?

Шта је за Русију питање живота и смрти?

Вести онлине 26.12.2021
Портпарол Кремља Дмитриј Песков оценио је да је проширење НАТО на Украјину, Грузију и Молдавију питање живота и смрти Русије. – Ширење НАТО на земље као што је Украјина, сигурно и друге земље на територији Совјетског… »
Путин: НАТО нас је довео у ситуацију да морамо да кажемо: Станите!

Путин: НАТО нас је довео у ситуацију да морамо да кажемо: Станите!

Нова 26.12.2021
Руски председник Владимир Путин поновио је данас, говорећи о питањима безбедности, да је Русија дотерана до такве линије да нема куда даље. „Већ сам говорио о “црвеним линијама“ које, сматрамо, не смеју бити пређене. Ствар је у… »
“Путин је политички велемајстор, он прорачунава све потезе”

“Путин је политички велемајстор, он прорачунава све потезе”

Вести онлине 26.12.2021
“Руски председник Владимир Путин мисли не на један или два корака унапред, када је реч о питањима руске безбедности, већ као прави шахиста прорачунава сваки потез”, изјавио је портпарол Кремља Дмитриј Песков. Оне је рекао да… »
Путинова претња између редова: Све зависи од предлога војних стручњака

Путинова претња између редова: Све зависи од предлога војних стручњака

Нова 26.12.2021
Руски председник Владимир Путин изјавио је данас да би одговори Москве у случају да САД и НАТО одбију да Русији пруже безбедносне гаранције, могли бити "најразличитији", у зависности од, како је истакао, "предлога војних… »
Путин запретио Америци и НАТО пакту: Ако одбију захтев Русије, наш одговор зависи од предлога које ће ми дати војни стручњаци…

Путин запретио Америци и НАТО пакту: Ако одбију захтев Русије, наш одговор зависи од предлога које ће ми дати војни стручњаци…

Вечерње новости 26.12.2021
Фото: ЕПА/Депоситпхотос/илустрација - Одговор може бити најразличитији. То зависи од предлога које ће ми дати наши војни стручњаци - одговорио је Путин у интервјуу телевизији „Русија 1“ какав би могао бити војно-технички одговор… »
Путин шокирао запад: Ако Вашингтон и НАТО одбију да пруже безбедносне гаранције Русији...

Путин шокирао запад: Ако Вашингтон и НАТО одбију да пруже безбедносне гаранције Русији...

Правда 26.12.2021
Ако Вашингтон и НАТО одбију да пруже безбедносне гаранције Русији, војно-технички одговор Москве може бити најразличитији, изјавио је руски председник Владимир Путин. „Одговор може бити најразличитији. То зависи од предлога које… »

Вести дана »