Povezane vesti
Težak udes na Bukovačkom putu, povređene četiri osobe
Moj Novi Sad 26.12.2021
Danas oko 13.30 sati došlo je do teške saobraćajne nezgode na Bukovačkom putu u Petrovaradinu. Automobil je velikom brzinom udario u drvo i prepolovio ga, nakon što se prethodno sudario sa drugim vozilom, objavio je portal 192.rs. A post shared by… »
Četvorica povređena u udesu na Bukovačkom putu
Radio 021 26.12.2021
Četiri osobe povređene su danas u udesu na Bukovačkom putu. Oni su povređeni kada je vozilo u kojem su se nalazili sletelo s puta. Do nezgode je došlo oko 13.30 časova. Na terenu su bile tri ekipe Hitne pomoći, vatrogasci i policija. Kako je za… »
Kola smrskana skroz, nije ostalo ništa! Teška saobraćajka kod Novog Sada, 4 povređena (foto)
Kurir 26.12.2021
Teška saobraćajna nezgoda dogodila se danas oko 13.30 sati nadomak mesta Bukovac kod Novog Sada. Kako prenosi Instagram stranica 192_rs automobil je velikom brzinom udario u drvo nakon što se prethodno sudario sa drugim vozilom. Vatrogasci su morali da… »
Vesti dana »

Studenti i građani Niša gađali jajima sedište SNS-a – poruka protesta „I ja sam meta“
Južne vesti pre 5 satijoš 5 povezanih

Sutra počinje EU Zelena nedelja: Niz događaja u Beogradu, Nišu i Novom Sadu
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

Uoči pregovora u Briselu: Petković: Beograd neće dozvoliti otvaranje tema kojima nije mesto u dijalogu
Blic pre 2 satajoš 2 povezane