Povezane vesti
Putin: Za Novu godinu ću slušati obraćanje predsednika Rusije
Nova 27.12.2021
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da planira da dočeka Novu godinu sa najmilijima i sluša svoje novogodišnje obraćanje naciji. Putin je za televiziju Rosija-1, na pitanje kako planira da provede novogodišnju noć, sa osmehom odgovorio… »
Putin: Trudim se da unucima sam odaberem novogodišnje poklone
N1 Info 27.12.2021
Ruski predsednik Vladimir Putin je rekao da se uvek trudi da sam izabere novogodišinje poklone za svoje unuke, premda lično ne odlazi u šoping. O svome privatnom životu Putin je govorio u intervjuu za televiziju Rosija-1 u nedelju, a na pitanje hoće… »
Putin govorio o unucima: Otkrio kako im bira poklone, ruski predsednik retko priča o porodici
Večernje novosti 26.12.2021
Foto: Tanjug/AP Putin je govorio o svom privatnom životu u intervjuu za televiziju Rosija-1, a na pitanje da li će provesti Novu godinu sa porodicom i da li sam bira poklone za unuke, rekao je da delimično to radi. - Ali, nažalost, ne idem u kupovinu… »
Putin nasmejao sve: Otkrio kako će dočekati Novu godinu, ima nesvakidašnji plan
Večernje novosti 26.12.2021
Foto: Sergei Savostyanov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP Putin je za televiziju Rosija-1, na pitanje kako planira da provede novogodišnju noć, sa osmehom odgovorio: - Sedeću sa porodicom, slaviti Novu godinu i slušati predsednika - prenosi TASS… »
Vesti dana »
Zvezda rutinski do trijumfa nad Monakom u gostima, Miler-Mekintajer i Petrušev doneli crveno-belima važnu pobedu
Danas pre 7 satijoš 4 povezane
„Mnogo sam preduzela da nešto promenim“: Ko je Ana Ferik Ivanovič, jedna od govornica na protestu u Beogradu?
Danas pre 12 satijoš 1 povezana
Delegacija Srbije na Veb samitu u Lisabonu priredila koktel za investitore
RTV pre 43 minutajoš 1 povezana