Повезане вести
Путин: За Нову годину ћу слушати обраћање председника Русије
Нова 27.12.2021
Председник Русије Владимир Путин изјавио је да планира да дочека Нову годину са најмилијима и слуша своје новогодишње обраћање нацији. Путин је за телевизију Росија-1, на питање како планира да проведе новогодишњу ноћ, са… »
Путин: Трудим се да унуцима сам одаберем новогодишње поклоне
Н1 Инфо 27.12.2021
Руски председник Владимир Путин је рекао да се увек труди да сам изабере новогодишиње поклоне за своје унуке, премда лично не одлази у шопинг. О своме приватном животу Путин је говорио у интервјуу за телевизију Росија-1 у… »
Путин говорио о унуцима: Открио како им бира поклоне, руски председник ретко прича о породици
Вечерње новости 26.12.2021
Фото: Тањуг/АП Путин је говорио о свом приватном животу у интервјуу за телевизију Росија-1, а на питање да ли ће провести Нову годину са породицом и да ли сам бира поклоне за унуке, рекао је да делимично то ради. - Али… »
Путин насмејао све: Открио како ће дочекати Нову годину, има несвакидашњи план
Вечерње новости 26.12.2021
Фото: Сергеи Савостианов, Спутник, Кремлин Поол Пхото виа АП Путин је за телевизију Росија-1, на питање како планира да проведе новогодишњу ноћ, са осмехом одговорио: - Седећу са породицом, славити Нову годину и слушати… »
Вести дана »
Почела популарно названа легализација! Пријава нелегалних објеката на дигиталној платформи отворена јутрос у 4! Ево и какав је поступак, постоје три начина
Курир пре 6 минутајош 11 повезаних
Јокићу полувреме довољно, тата Лука славио уз трипл-дабл!
Спортске.нет пре 26 минутајош 16 повезаних
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 11 минутајош 9 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 6 сатијош 5 повезаних