Повезане вести
"Давно бих ја то решио": "Путинов пас" долива уље на ватру: Русија треба да присаједини Украјину
Блиц 27.12.2021
Русија треба да присаједини Украјину уколико украјински председник Владимир Зеленски не одступи од своје антируске политике, изјавио је чеченски лидер Рамзан Кадиров. Он је на годишњој конференцији за новинаре рекао да је његов… »
Кадиров: Одавно бих решио проблем Украјине - прикључио бих је Русији
Правда 27.12.2021
Лидер Чеченије Рамзан Кадиров сигуран је да председник Русије Владимир Путин неће дозволити западним државама да отворе своје војне базе у Украјини. "Кијев ће за Запад бити место где ће моћи да распореди своје војне базе и… »
Ратоборна изјава чеченског лидера: Русија треба да припоји Украјину, спреман сам да водим офанзиву
Курир 27.12.2021
Украјина би требало да буде припојена Русији ако председник те земље Володимир Зеленски не промени курс своје антируске политике, сматра чеченски челник Рамзан Кадиров. Говорећи на својој годишњој конференцији за новинаре… »
Кадиров саопштио лоше вести за Запад: Путин вам то никада неће дозволити, а ми смо спремни да извршимо задатак
Вечерње новости 27.12.2021
Фото: ЕПА/Депоситпхотос - Кијев ће за Запад бити место где ће моћи да распореди своје војне базе и диктира своје услове нашој држави. Сигуран сам да наш председник то неће дозволити. Ми смо пешадија која је спремна да без… »
Вести дана »

"Пре несреће возач је Позвао колегу" Један путник из аутобуса је открио шта се дешавало током вожње
Ало пре 45 минутајош 113 повезане

Басконија се појачава пред црвену звезду: Иду на све или ништа са беком из Кине!
Хот спорт пре 1 сатјош 28 повезаних