Повезане вести
Корона односи животе: Преминула 21 особа, пријављено 289 нових случајева
Блиц 27.12.2021
У Федерацији БиХ у протекла 24 часа од последица вируса корона преминуло је осам особа, док је 13 смртних исхода пријављено ретроактивно, саопштено је данас из Завода за јавно здравство ФБиХ. Регистровано је 289 нових случајева… »
Корона вирус у БиХ: Преминуло 14 особа
Слободна Европа 27.12.2021
Укупно 14 особа преминуло је у Босни и Херцеговини (БиХ) у протекла 24 сата од посљедица ЦОВИД-19, саопћиле су здравствене институције у овој земљи 27. децембра. До сада су у БиХ од посљедица заразе корона вирусом преминуле… »
Истраживање о ефикасности вакцине у домовима здравља у 14 градова у Србији
Н1 Инфо 27.12.2021
У домовима здравља у 14 градова у Србији биће обављено истраживање о ефикасности вакцина против коронавируса у коме ће учествовати 1.200 људи на принципу добровољности, изјавила је епидемиолог са Медицинског факултета у… »
Колико дуго нас вакцине штите – почиње национална студија, 1.000 испитаника из 14 градова
РТС 27.12.2021
Ускоро почиње велика национална студија праћења ефеката имунизације против ковида. Професорка Медицинског факултета Љиљана Марковић Денић рекла је за РТС да је случајним избором одабрано 1.000 испитаника из 14 градова Србије… »
Колико дуго нас штите вакцине: Почиње национална студија праћења ефеката имунизације: Одабрали смо 14 градова у Србији…
Блиц 27.12.2021
Ускоро почиње велика национална студија праћења ефеката имунизације против ковида. Професорка Медицинског факултета Љиљана Марковић Денић каже за РТС да је случајним избором одабрано 14 градова у Србији – код 1.000… »
Вести дана »
Јаћимовић наставио штрајк глађу: "Изгубио сам вољу за животом кад сам видео колико су децу испребијали" (БЛОГ)
Нови магазин пре 7 минутајош 13 повезаних
Очевидац уништења симбола Загреба: Чуо сам удар грома. Кад сам погледао напоље, нисам могао да верујем! (видео)
Курир пре 2 минутајош 43 повезане
Преминуле још две штићенице Дома пензионера у Тузли; Црни биланс расте - 17 жртава
Б92 пре 1 сатјош 13 повезаних