Повезане вести
Матић: Јовановићу дати обезбеђење и скупити новац за кућу, иначе – одлазим
Нова 27.12.2021
Председник Комисије за истраживања убистава новинара и члан Радне групе Србије за безбедност новинара Веран Матић изјавио је да је на данашњем састанку те Владине радне групе затражио да се новинару Милану Јовановићу врати… »
Веран Матић: Јовановићу дати обезбедјење и скупити новац за кућу, ако тако не буде - одлазим
Нови магазин 27.12.2021
Члан Радне групе за безбедност новинара Веран Матић затражио је на данашњем састанку тог тела да се новинару Милану Јовановићу врати полицијско обезбедјење, као и да се прикупе средства којима ће му бити обновљена кућа… »
Матић: Јовановићу дати обезбеђење и скупити новац за кућу, ако не – одлазим
Н1 Инфо 27.12.2021
Председник Комисије за истраживања убистава новинара и члан Радне групе Србије за безбедност новинара Веран Матић изјавио је да је на данашњем састанку те владине радне групе затражио да се новинару Милану Јовановићу врати… »
Новинар после укидања пресуде за паљење његове куће: Осећам се поражено
Слободна Европа 27.12.2021
"Осећам се поражено, али нећу стати", рекао је за Радио Слободна Европа (РСЕ) новинар Милан Јовановић након што је Апелациони суд у Београду укинуо пресуду и наложио поновно суђење због паљења његове куће, децембра 2018… »
Црна недеља српског правосуђа
Данас 27.12.2021
Или судије у Србији нису савладале основне процедуралне и формалне захтеве поступка због чега им падају пресуде, или се одлуке у предметима које воде доносе на неком другом месту и невезано за доказе, због чега се суђења… »
Ово је нови покушај мог убиства: Милан Јовановић после пресуде Апелационог суда
Нова 27.12.2021
“Ово је нови покушај мог убиства. Прво је Драгољуб Симоновић покушао да ме убије док сам фотографисао железничке прагове, други пут је наручио убиство мене и Жељка Маторчевића, трећи пут ми запалио кућу у три сата ујутру. Али… »
Јовановић: Укидање пресуде нови покушај убиства, Апелациони суд пуца на нас
Н1 Инфо 27.12.2021
Новинар портала "Жиг инфо" Милан Јовановић изјавио је да је укидање првостепене пресуде за паљење његове куће, којом је био осуђен некадашњи председник општине Гроцка Драгољуб Симоновић, "нови покушај његовог убиства" и да… »
Вести дана »
Академски пленум: Полиција спроводи системско насиље над студентима
Нови магазин пре 4 сатијош 49 повезаних
Утростручен увоз горива због санкција Нафтној индустрији Србије, саопштила Влада
Слободна Европа пре 4 сатијош 38 повезаних
Генерални директор НИС-а: Одобрени преговори о промени власништва, ускоро захтев за нову лиценцу
Еуроневс пре 1 сатјош 27 повезаних