Povezane vesti
Imam crno na belo: Anđus otkrio šta se dogodilo sa 30.000 evra koje mu je policija zaplenila prilikom hapšenja
Kurir 27.12.2021
Novinar Dejan Anđus (52) rekao je danas da mu je sudskim putem vraćeno 30.000 evra koji su mu oduzeti prilikom hapšenja povodom sumnji da iznuđuje novac od jednog poznatog binismena. - Što se tiče tog procesa, neću da upotrebim izraz lažni proces, pošto… »
"Imam crno na belo da sam čist i čestit građanin" Dejan Anđus otkrio šta je bilo sa parama - što se tiče 30.000€...
Mondo 27.12.2021
Novinar Dejan Anđus priveden je 30. juna 2017. godine, zbog iznude i ucene biznismena. Novinar Dejan Anđus priveden je 30. juna 2017. godine, zbog iznude i ucene biznismena. Novinar Dejan Anđus gostovao je jutros na Prva TV u jutarnjem programu i tom… »
Vesti dana »

Vučić u Njujorku: Važan i sadržajan razgovor sa Rubiom, fokus na oblasti ekonomije i trgovine
Euronews pre 33 minutajoš 17 povezanih

Uživo raketni udar na Rusiju, ima ranjenih Putinova vojska zatvara "džep" na ključnom mestu, zatim sledi žestoka ofanzova!
Alo pre 18 minutajoš 16 povezanih

Temperatura do 32 stepena: Gde se večeras očekuju pljuskovi sa grmljavinom?
Danas pre 18 minutajoš 14 povezanih

Na današnji dan, pre 25 godina, pobeđen je režim Miloševića: Kako do rušenja Vučića?
Danas pre 43 minutajoš 5 povezanih

Grupa mladića pretukla tinejdžera (17) na Paliluli, hitno prevezen u Urgentni
Blic pre 28 minutajoš 17 povezanih