Повезане вести

Званично - Канга Србин!

Званично - Канга Србин!

Спортске.нет 27.12.2021
Сада је и званично, Гелор Канга има српски пасош. Он се сам похвалио новим документима, а каже да се одавно већ не осећа као странац. "Осећам се добро. Од кад сам дошао овде не осећам се као странац, људи ме воле. Као што сам… »
Габонац добио српски пасош и личну карту, ово је урадио прво након тога и одушевио многе /фото/

Габонац добио српски пасош и личну карту, ово је урадио прво након тога и одушевио многе /фото/

Спортал блиц 27.12.2021
Фудбалер је постао држављанин Србије јер је добио држављанство наше земље. То је и те како добра вест за српског шампиона који тако неће морати да брине о броју странаца у свом тиму је је сада и Габонац - "наш". Одмах по… »
‘Овде се не осећам као странац, људи ме воле’: Канга коначно добио српски пасош – сјајни везиста открио шта му је у плану…

‘Овде се не осећам као странац, људи ме воле’: Канга коначно добио српски пасош – сјајни везиста открио шта му је у плану…

Хот спорт 27.12.2021
Од данас, екипа српског шампиона ће имати једног мање странца у тиму. Наиме, Гелор Канга је добио српски пасош, након што је испунио све потребне услове. Сјајни везиста је у два мандата играо за Црвену звезду, а у главном граду… »
Канга се фоткао са пасошем Србије, најавио да остаје до краја живота у Београду

Канга се фоткао са пасошем Србије, најавио да остаје до краја живота у Београду

Нова 27.12.2021
Гелор Канга и званично је добио пасош Србије. „Прима се у држављанство Републике Србије Гелор Вилијам Канга Каку рођен 1. септембра 1990. године, у месту Ојем, Република Габон, држављанин Републике Габон“, саопштено је и… »
Један странац мање у звезди: Радостан дан на Маракани

Један странац мање у звезди: Радостан дан на Маракани

Вечерње новости 27.12.2021
фото: ЕПА После Ел Фарду Бена, још један фудбалер актуелног првака наше земље постао је држављанин Србије. У питању је Гелор Канга, један од најстандарднијих играча у тиму Дејана Станковића у првом делу сезоне. - У редовима… »

Вести дана »