Povezane vesti
“Ne sviđa mi se ovo što ću reći, ali Dodik razbija na komadiće državu koja je lažna”
Pravda 27.12.2021
Erhard Busek, bivši potpredsednik austrijske vlade, je govorio o trenutnoj burnoj političkoj situaciji na Zapadnom Balkanu. Busek je komentarisao napetu političku situaciju u BiH, “gde član Predsedništva BiH Milorad Dodik intenzivno radi na razbijanju… »
“Ne sviđa mi se ovo što ću reći, ali Dodik razbija na komadiće državu koja je lažna”
Vesti online 27.12.2021
Erhard Busek, bivši potpredsednik austrijske vlade, je govorio o trenutnoj burnoj političkoj situaciji na Zapadnom Balkanu. Busek je komentarisao napetu političku situaciju u BiH, “gde član Predsedništva BiH Milorad Dodik intenzivno radi na razbijanju… »
Bivši potpredsednik austrijske vlade: Ne sviđa mi se ovo što ću reći, ali Dodik razbija na komadiće državu koja je nažalost…
Kurir 27.12.2021
Erhard Busek, bivši potpredsednik austrijske vlade, za Nacional.hr je govorio o trenutnoj burnoj političkoj situaciji na Zapadnom Balkanu. Kako prenosi sarajevsko Oslobođenje, Busek je komentarisao napetu političku situaciju u BiH, "gde član… »
"BiH je lažna država, a Dodik je razbija na komadiće" Austrijski političar prokomentarisao situaciju na Zapadnom Balkanu
Srbija danas 27.12.2021
Erhard Busek, bivši potpredsednik austrijske vlade, za Nacional.hr je govorio o trenutnoj burnoj političkoj situaciji na Zapadnom Balkanu. Kako prenosi sarajevsko Oslobođenje, Busek je komentarisao napetu političku situaciju u BiH, "gde član… »
Vesti dana »

(Mapa) sprema se jako nevreme, posebno upozorenje za Beograd! Rhmz popalio alarme: "Hitno ćemo se oglašavati sat, dva unapred, vreme je opasno"
Blic pre 45 minutajoš 33 povezane

Protest u Beogradu Udruženja za zaštitu životinja protiv nacrta zakona
Beta pre 3 satajoš 12 povezanih

Pešić: Vreme je da se pronađe novi trener košarkaške reprezentacije, pomoći ću Čoviću u tome
Radio sto plus pre 4 satijoš 36 povezanih

"Dohvatio je šapom" Oglasila se majka devojčice koju je napao vuk u Grčkoj: "Raširio je čeljust da je zgrabi"
Večernje novosti pre 1 satjoš 22 povezane