Povezane vesti
“Ne sviđa mi se ovo što ću reći, ali Dodik razbija na komadiće državu koja je lažna”
Pravda 27.12.2021
Erhard Busek, bivši potpredsednik austrijske vlade, je govorio o trenutnoj burnoj političkoj situaciji na Zapadnom Balkanu. Busek je komentarisao napetu političku situaciju u BiH, “gde član Predsedništva BiH Milorad Dodik intenzivno radi na razbijanju… »
“Ne sviđa mi se ovo što ću reći, ali Dodik razbija na komadiće državu koja je lažna”
Vesti online 27.12.2021
Erhard Busek, bivši potpredsednik austrijske vlade, je govorio o trenutnoj burnoj političkoj situaciji na Zapadnom Balkanu. Busek je komentarisao napetu političku situaciju u BiH, “gde član Predsedništva BiH Milorad Dodik intenzivno radi na razbijanju… »
Bivši potpredsednik austrijske vlade: Ne sviđa mi se ovo što ću reći, ali Dodik razbija na komadiće državu koja je nažalost…
Kurir 27.12.2021
Erhard Busek, bivši potpredsednik austrijske vlade, za Nacional.hr je govorio o trenutnoj burnoj političkoj situaciji na Zapadnom Balkanu. Kako prenosi sarajevsko Oslobođenje, Busek je komentarisao napetu političku situaciju u BiH, "gde član… »
"BiH je lažna država, a Dodik je razbija na komadiće" Austrijski političar prokomentarisao situaciju na Zapadnom Balkanu
Srbija danas 27.12.2021
Erhard Busek, bivši potpredsednik austrijske vlade, za Nacional.hr je govorio o trenutnoj burnoj političkoj situaciji na Zapadnom Balkanu. Kako prenosi sarajevsko Oslobođenje, Busek je komentarisao napetu političku situaciju u BiH, "gde član… »
Vesti dana »

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku, izazvao cunami i vulkansku erupciju
Naslovi.ai pre 1 satjoš 222 povezane

"Grobari, molim vas..." Trener Partizana imao jako bitnu molbu za navijače pred meč sa Oleksandrijom
Večernje novosti pre 21 minutajoš 28 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 30 povezanih

Autonomija Univerziteta pod znakom pitanja: Koliko su ugroženi fakulteti nakon intervencije policije?
Insajder pre 15 minutajoš 23 povezane