Povezane vesti
“Ne sviđa mi se ovo što ću reći, ali Dodik razbija na komadiće državu koja je lažna”
Pravda 27.12.2021
Erhard Busek, bivši potpredsednik austrijske vlade, je govorio o trenutnoj burnoj političkoj situaciji na Zapadnom Balkanu. Busek je komentarisao napetu političku situaciju u BiH, “gde član Predsedništva BiH Milorad Dodik intenzivno radi na… »
“Ne sviđa mi se ovo što ću reći, ali Dodik razbija na komadiće državu koja je lažna”
Vesti online 27.12.2021
Erhard Busek, bivši potpredsednik austrijske vlade, je govorio o trenutnoj burnoj političkoj situaciji na Zapadnom Balkanu. Busek je komentarisao napetu političku situaciju u BiH, “gde član Predsedništva BiH Milorad Dodik intenzivno radi na… »
Bivši potpredsednik austrijske vlade: Ne sviđa mi se ovo što ću reći, ali Dodik razbija na komadiće državu koja je…
Kurir 27.12.2021
Erhard Busek, bivši potpredsednik austrijske vlade, za Nacional.hr je govorio o trenutnoj burnoj političkoj situaciji na Zapadnom Balkanu. Kako prenosi sarajevsko Oslobođenje, Busek je komentarisao napetu političku situaciju u BiH, "gde član… »
"BiH je lažna država, a Dodik je razbija na komadiće" Austrijski političar prokomentarisao situaciju na Zapadnom Balkanu
Srbija danas 27.12.2021
Erhard Busek, bivši potpredsednik austrijske vlade, za Nacional.hr je govorio o trenutnoj burnoj političkoj situaciji na Zapadnom Balkanu. Kako prenosi sarajevsko Oslobođenje, Busek je komentarisao napetu političku situaciju u BiH, "gde član… »
Vesti dana »
Protest u Novom Sadu: Studenti proveli noć na Mostu slobode, odata počast stradalima
NIN pre 10 minutajoš 31 povezana
Trenutno stanje na blokadi u novom sadu: Snimak iz vazduha na prilazu blokiranom Mostu slobode (foto)
Kurir pre 9 minutajoš 29 povezanih
Sin nožem ubio majku u porodičnom stanu u Novom Sadu, određeno mu zadržavanje
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih
Surova poruka Dončiću iz Dalasa i "tajming" koji otkriva mnogo
Sportske.net pre 1 satjoš 50 povezanih