Povezane vesti

"Zovu me: 'crnim gavranom' ali moram da upozorim" Dr Janković objašnjava zašto omikron nije bezopasan: "10 do 12 puta su…

"Zovu me: 'crnim gavranom' ali moram da upozorim" Dr Janković objašnjava zašto omikron nije bezopasan: "10 do 12 puta su…

Blic 27.12.2021
Mi imamo omikron varijantu registrovanu u Srbiji i možemo očekivati vrtoglavi porast broja zaraženih kao što se to dogodilo u drugim zemljama - kaže za RTS imunolog i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa dr Srđa Janković. - Nemački… »
Janković: Krizni štab nije saglasan sa organizovanim dočecima Nove godine

Janković: Krizni štab nije saglasan sa organizovanim dočecima Nove godine

RTV 27.12.2021
BEOGRAD - Medicinski deo Kriznog štaba ne može da se saglasi sa organizovanim dočecima Nove godine, a ne odustaje ni od zahteva da kovid propusnice važe 24 sata, izjavio je danas imunolog Srđa Janković. On je za RTS poručio da je teza da je omikron… »
"Nismo bezbedni, preti nam vrtoglavi porast broja zaraženih": Dr Srđa Janković objasnio zašto ga brine omikron soj

"Nismo bezbedni, preti nam vrtoglavi porast broja zaraženih": Dr Srđa Janković objasnio zašto ga brine omikron soj

Mondo 27.12.2021
Imunolog dr Srđa Janković upozorava da je moguć vrtoglav porast broja zaraženih u Srbiji zbog omikron soja, a otkriva i zašto ne smemo da se opuštamo iako ova varijanta izaziva lakše kliničke slike. Imunolog dr Srđa Janković upozorava da je… »
Zašto raste broj zaraženih koronom u državama sa dosta vakcnisanih: Imunolog odgovorio na pitanje koje sve zanima!

Zašto raste broj zaraženih koronom u državama sa dosta vakcnisanih: Imunolog odgovorio na pitanje koje sve zanima!

Mondo 27.12.2021
Imunolog je objasnio kako je moguće da u zemaljama koje imaju veliki procenat vakcinisanih protiv korone ipak raste broj zaraženih! Imunolog je objasnio kako je moguće da u zemaljama koje imaju veliki procenat vakcinisanih protiv korone ipak raste broj… »

Vesti dana »