Повезане вести

"Зову ме: 'црним гавраном' али морам да упозорим" Др Јанковић објашњава зашто омикрон није безопасан: "10 до 12 пута су мањи…

"Зову ме: 'црним гавраном' али морам да упозорим" Др Јанковић објашњава зашто омикрон није безопасан: "10 до 12 пута су мањи…

Блиц 27.12.2021
Ми имамо омикрон варијанту регистровану у Србији и можемо очекивати вртоглави пораст броја заражених као што се то догодило у другим земљама - каже за РТС имунолог и члан Кризног штаба за борбу против корона вируса др Срђа… »
Јанковић: Кризни штаб није сагласан са организованим дочецима Нове године

Јанковић: Кризни штаб није сагласан са организованим дочецима Нове године

РТВ 27.12.2021
БЕОГРАД - Медицински део Кризног штаба не може да се сагласи са организованим дочецима Нове године, а не одустаје ни од захтева да ковид пропуснице важе 24 сата, изјавио је данас имунолог Срђа Јанковић. Он је за РТС поручио да је… »
Зашто расте број заражених короном у државама са доста вакцнисаних: Имунолог одговорио на питање које све занима!

Зашто расте број заражених короном у државама са доста вакцнисаних: Имунолог одговорио на питање које све занима!

Мондо 27.12.2021
Имунолог је објаснио како је могуће да у земаљама које имају велики проценат вакцинисаних против короне ипак расте број заражених! Имунолог је објаснио како је могуће да у земаљама које имају велики проценат вакцинисаних против… »
"Нисмо безбедни, прети нам вртоглави пораст броја заражених": Др Срђа Јанковић објаснио зашто га брине омикрон сој

"Нисмо безбедни, прети нам вртоглави пораст броја заражених": Др Срђа Јанковић објаснио зашто га брине омикрон сој

Мондо 27.12.2021
Имунолог др Срђа Јанковић упозорава да је могућ вртоглав пораст броја заражених у Србији због омикрон соја, а открива и зашто не смемо да се опуштамо иако ова варијанта изазива лакше клиничке слике. Имунолог др Срђа Јанковић… »

Вести дана »