Повезане вести
Брнабић: Проглашење Горана Марковића за личност године нешто најбизарније
Нова 27.12.2021
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да је проглашење редитеља Горана Марковића за личност године "нешто најбизарније" што је видела у политичком животу у Србији. „Ово ми је показало да нисам све видела“, рекла је Брнабић… »
Ана Брнабић о избору Горана Марковића за "личност године": То је нешто најбизарније што сам до сада видела у политичком животу…
Вечерње новости 27.12.2021
Фото: Принтскрин - То је нешто најбизарније што сам до сада видела у политичком животу Србије, иако су високо постављене те лествице бизарности. Мислила сам да сам све до сада видела, ово ми је показало да ипак нисам све видела… »
Брнабић: Проглашење Горана Марковића за личност године – нешто најбизарније
Н1 Инфо 27.12.2021
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да је проглашење редитеља Горана Марковића за личност године "нешто најбизарније" што је видела у политичком животу у Србији. „Ово ми је показало да нисам све видела“, рекла је Брнабић… »
Вести дана »

Све спремно за почетак војне параде "Снага јединства 2025": Које све улице ће бити затворене
Еуроневс пре 54 минутајош 17 повезаних

Лето се званично не предаје, и наредних дана температуре изван просека, данас и до 31 степен
Глас Западне Србије пре 1 сатјош 16 повезаних

Борбени авиони нису прекршили границе на лету ка Калињинградској области
Политика пре 39 минутајош 17 повезаних

Студенти организују скуп у Београду: "Војска није приватна и лична, војска је народна"
Радио 021 пре 1 сатјош 8 повезаних

Велика војна парада „Снага јединства“ у Београду — шта ц́е бити приказано
Спутник пре 9 минутајош 10 повезаних