Повезане вести
Брнабић: Проглашење Горана Марковића за личност године нешто најбизарније
Нова 27.12.2021
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да је проглашење редитеља Горана Марковића за личност године "нешто најбизарније" што је видела у политичком животу у Србији. „Ово ми је показало да нисам све видела“, рекла је Брнабић… »
Ана Брнабић о избору Горана Марковића за "личност године": То је нешто најбизарније што сам до сада видела у политичком животу…
Вечерње новости 27.12.2021
Фото: Принтскрин - То је нешто најбизарније што сам до сада видела у политичком животу Србије, иако су високо постављене те лествице бизарности. Мислила сам да сам све до сада видела, ово ми је показало да ипак нисам све видела… »
Брнабић: Проглашење Горана Марковића за личност године – нешто најбизарније
Н1 Инфо 27.12.2021
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да је проглашење редитеља Горана Марковића за личност године "нешто најбизарније" што је видела у политичком животу у Србији. „Ово ми је показало да нисам све видела“, рекла је Брнабић… »
Вести дана »

РХМЗ упозорава на интензивне пљускове, град и олујни ветар у Нишавском округу и целој Србији
Наслови.аи пре 1 минутјош 40 повезаних

Пољопривредник уочи протеста: Свима нам је угрожена егзистенција, преговора више нема
Н1 Инфо пре 2 сатајош 11 повезаних

У више градова у Србији синоћ протести присталица власти и студената у блокади, негде истовремени
Нови магазин пре 6 сатијош 8 повезаних

Ђилас тврди да се учесницима протеста против блокада плаћа 50 евра за долазак
Недељник пре 2 сатајош 15 повезаних