Povezane vesti
Brnabić: Proglašenje Gorana Markovića za ličnost godine nešto najbizarnije
Nova 27.12.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je proglašenje reditelja Gorana Markovića za ličnost godine "nešto najbizarnije" što je videla u političkom životu u Srbiji. „Ovo mi je pokazalo da nisam sve videla“, rekla je Brnabić novinarima i dodala da… »
Ana Brnabić o izboru Gorana Markovića za "ličnost godine": To je nešto najbizarnije što sam do sada videla u političkom životu…
Večernje novosti 27.12.2021
Foto: Printskrin - To je nešto najbizarnije što sam do sada videla u političkom životu Srbije, iako su visoko postavljene te lestvice bizarnosti. Mislila sam da sam sve do sada videla, ovo mi je pokazalo da ipak nisam sve videla i da taj deo takozvane… »
Brnabić: Proglašenje Gorana Markovića za ličnost godine – nešto najbizarnije
N1 Info 27.12.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je proglašenje reditelja Gorana Markovića za ličnost godine "nešto najbizarnije" što je videla u političkom životu u Srbiji. „Ovo mi je pokazalo da nisam sve videla“, rekla je Brnabić novinarima i dodala da… »
Vesti dana »

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 12 povezanih

Uhapšen muškarac zbog ometanja policije! Pretresali mu kuću nakon što je njegov rođak zapalio kapiju tužioca u Paraćinu, on ih psovao i vređao!
Kurir pre 41 minutajoš 24 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 19 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, sutra promenljivo i svežije uz lokalne pljuskove i pad temperature
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 41 povezana