Повезане вести
Михајловић: За увоз струје одговорни ЕПС и директор Милорад Грчић
РТВ 28.12.2021
БЕОГРАД - Добра вест је да се блок Б2 Термоелектране "Никола Тесла" вратио у мрежу, док ће блок Б1 бити враћен у систем сутра. Оба блока су била ван погона због пожара. А министарка енергетике Зорана Михајловић, изјавила је да је… »
Министарка признаје: На увоз струје губимо новца колико за нову хидроелектрану
Н1 Инфо 28.12.2021
Након два дана са проблемима у Термоелектрани Никола Тесла, данас миран дан. Министарка енергетике Зорана Михајловић каже да ће кварови бити решени до вечерас и да ће блок бити враћен на мрежу. Министарка, међутим, признаје да ће… »
Блок Б2 ТЕНТ-а данас на мрежи, сутра се у систем враћа и блок Б1
РТС 28.12.2021
Блок Б2 Термоелектране "Никола Тесла" биће на мрежи у току дана, док ће блок Б1 бити враћен у систем сутра, потврђено је РТС-у у ЕПС-у. После пожара на блоку Б1 дошло је и до оштећења на блоку Б2 ТЕНТ-а, због чега су избачени из… »
Министарка михајловић: Блокови Б1 и Б2 требало би до вечерас да буду на мрежи
Вечерње новости 28.12.2021
Д.Н. Министарка је, гостујући у Уранку на ТВ К1, подсетила да је реч о блоку Б1 у ТЕНТ-у који од недеље није у систему због пожара који је избио на горионику мазутног система, као и блоку Б2 који је имао јуче хаварија услед… »
Због хаварија у ТЕНТ-у ван погона блокови Б1 и Б2
Ваљевска посла 28.12.2021
Потпредседница Владе Републике Србије и министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић председавала је данас хитној седници Радне групе за праћење сигурности снабдевања енергијом и енергентима, на којој су изнети подаци о… »
Блокови Б1 и Б2 требало би до вечерас да буду на мрежи
Спутник 28.12.2021
Блокови Б1 и Б2 у Термоелектрани "Никола Тесла" у Обреновцу би до краја дана требало да буду порављени и врац́ени на мрежу, изјавила је данас потпредседница владе и министарка рударства и енергетике Зорана Михајловиц́… »
Михајловић: За мене је Грчић склоњен, не видим га више као директора ЕПС-а
Нова 28.12.2021
Грчић свакако иде, не знам зашто се само о њему говори. Систем воде директори производње, они су директно задужени за рад сваке електране. Најмање је Грчић тај који води ЕПС. Али, он је одговоран. За мене је он склоњен, не… »
Михајловић: За мене је Грчић склоњен, не видим га више као директора
Данас 28.12.2021
Министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић изјавила је да иако наш енергетски систем производи мање електричне енргије, систем је стабилан и свих енергената биће довољно. Она је рекла да нису крили колапс енергетског… »
Михајловић: За мене је Грчић склоњен, не видим га више као директора ЕПС-а
Н1 Инфо 28.12.2021
Грчић свакако иде, не знам зашто се само о њему говори. Систем воде директори производње, они су директно задужени за рад сваке електране. Најмање је Грчић тај који води ЕПС. Али, он је одговоран. За мене је он склоњен, не… »
Министарство: Због хаварија у ТЕНТ-у ван погона блокови Б1 и Б2, нормализација током сутрашњег дана
Данас 27.12.2021
Седница Радне групе за праћење сигурности снабдевања енергијом и енергентима данас је хитно сазвана због хаварија које су се десиле у Термоелектрани „Никола Тесла“ у Обреновцу, саопштило је Министарство рударства и енергетике… »
Вести дана »
Вучић после радне вечере у Бриселу: Немам велики страх око гаса колико око нафте, верујем да ћемо имати подршку ЕУ
Еуроневс пре 2 минутајош 43 повезане
Баку (79) покосио камион, умрла у болници, возач побегао са места несреће
Југмедиа пре 1 сатјош 27 повезаних
НБС потврђује стабилност девизног тржишта упркос сезонском порасту потражње за евром
Наслови.аи пре 18 минутајош 34 повезане
Ситуација са НИС-ом и гасом: Вучић о роковима, секундарним санкцијама и диверзификацији снабдевања
Наслови.аи пре 1 сатјош 30 повезаних