Повезане вести
Борут Пахор одлази из словенске политике на крају мандата идуће године
Ал Јазеера 28.12.2021
Био је предсједник парламента, предсједник владе, али и лидер опозиције, те непуни мандат и заступник у Европском парламенту. Словенски предсједник Борут Пахор, којем идуће године истјече други узастопни мандат, изјавио је да… »
Пахор се повлачи: Словеначки председник нема планове за политику након 2022: "Важно ми је да са функције одем задовољан"
Блиц 28.12.2021
Словеначки председник Борут Пахор, којем идуће године истиче други узастопни мандат, изјавио је да нема планове везане за словеначку политику и да је задовољан оним што је у десет година као председник државе остварио. -Врло ми… »
Један од балканских лидера се следеће године повлачи из политике
Нова 28.12.2021
Председник Словеније Борут Пахор, којем следеће године истиче други мандат, изјавио је да нема планове везане за политику и да је задовољан оним што је у десет година као председник државе остварио. „Врло ми је важно да до… »
Вести дана »
Јокић грубо ударио ривала, па добио неспортску: Ово је била његова реакција ВИДЕО
Нова пре 37 минутајош 40 повезаних
Пијани возач (24) ухапшен због изазивања тешке несреће: Огласио се Дачић о трагедији на Новом Београду
Мондо пре 12 минутајош 63 повезане
Хорор ноћ у Чачку: Двојица младића крвави довезени у болницу, једном се боре за живот!
Блиц пре 37 минутајош 13 повезаних
10.000 Украјинаца у кљештима! Путин примио рапорт о напретку руске војске, Руси се фокусирају на једно место!
Ало пре 46 минутајош 13 повезаних