Povezane vesti
Borut Pahor odlazi iz slovenske politike na kraju mandata iduće godine
Al Jazeera 28.12.2021
Bio je predsjednik parlamenta, predsjednik vlade, ali i lider opozicije, te nepuni mandat i zastupnik u Evropskom parlamentu. Slovenski predsjednik Borut Pahor, kojem iduće godine istječe drugi uzastopni mandat, izjavio je da nema planove vezano uz… »
Pahor se povlači: Slovenački predsednik nema planove za politiku nakon 2022: "Važno mi je da sa funkcije odem zadovoljan"
Blic 28.12.2021
Slovenački predsednik Borut Pahor, kojem iduće godine ističe drugi uzastopni mandat, izjavio je da nema planove vezane za slovenačku politiku i da je zadovoljan onim što je u deset godina kao predsednik države ostvario. -Vrlo mi je važno da do poslednjeg… »
Jedan od balkanskih lidera se sledeće godine povlači iz politike
Nova 28.12.2021
Predsednik Slovenije Borut Pahor, kojem sledeće godine ističe drugi mandat, izjavio je da nema planove vezane za politiku i da je zadovoljan onim što je u deset godina kao predsednik države ostvario. „Vrlo mi je važno da do zadnjeg dana sledeće godine… »
Vesti dana »

Hladni front podelio Srbiju! Ova 3 grada već sada gore na skoro 40 stepeni, a evo gde nema ni 30
Telegraf pre 29 minutajoš 48 povezanih

Rzs: Vrednost građevinskih radova u drugom kvartalu manja nego pre godinu dana
Blic pre 10 minutajoš 24 povezane

UKRAJINSKA KRIZA - Rute: Kijev treba de fakto da prizna teritorije pod kontrolom Rusije; Vens: SAD pripremaju sastanak Putina i Zelenskog
RTV pre 1 satjoš 45 povezanih

Milojević: Ivanić nije trenirao, Arnautović ima mali problem
Sport klub pre 10 minutajoš 20 povezanih